Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: София и югозапада с преференциални цени за каско, имущество и злополука

Порадвахте ли се на тишината снощи?! НЕЗАБРАВИМО НАЛИ!

Няма какво друго да кажем за любимите ни британци.

Цъквайте Play и докато си припомняме красотата на любимата ни музика, още една добра вест за София и югозападна България.

Промоционално по- ниски цени от Булстрад за каско, имущество и злополука

Предложението е в сила от днес до 31.07.2013г. Валидно е за София, областта, Кюстендил, Дупница и Перник. Преференциите се предоставят за три продукта. Допълнителната отстъпка за периода на кампанията е между 10% и 30%.

Особеностите на покритието можете да проверите от връзката в името на продукта. Подчертаваме важното

Каско Стандарт

Стандарт е едни от трите авто застраховки на Булстрад. Добро предложение е, ако са ви важни тези няколко особености:

? Няма минимална премия да ремонт в доверен сервиз за МПС-та до 7г. За по- старичките леки е на по-ниски от средните за пазара нива (400лв).

? Минималната премия по полицата е сравнително ниска- 240лв. И върху нея могат да се прилагат отстъпки. Ако имате право на такива (да речем срещу гражданска отговорност за същата кола?) може да падне до безпрецедентните 120лв за пълно каско без самоучастие и/ или авансов бонус.

? Избор на брокера: Гражданска отговорност в Булстрад

? Можете да ползвате авансов бонус или да договаряте самоучастие, ако искате свивате допълнително разхода за застраховка.

? Можете да променяте стандартните условия за ликвидация с „едно ниво надолу” и това носи отстъпки. (например, ако сте с право на официален да уговорите ликвидация в доверен сервиз, а доверения да свалите до експертна оценка).

? Полицата е с безплатен асистанс за чужбина и безплатна пътна помощ за България (само при застрахователно събитие). Срещу доплащане асистанса за България може да покрива и техническа повреда и/ или друго събитие в резултат на експлоатацията на МПС-то.

? Полицата за коли до 7г. може да обхване и техническа повреда. Покритието е ограничено само до повреди в двигателя, скоростната кутия и задвижващият мост, но дори и такава опция не се предлага при повечето каско продукти.

И две друго особености не била да пропускате, защото са различни от „пазарния шаблон” и обичайното разбиране за пълно каско:

  • Умишления палеж или взривяване се договаря като специално условие и допълнително заплащане. Тези рискове не са включени в основните клаузи.
  • Щетите срещу декларация (тези за които не можете да извадите документ от КАТ или друга институция) по корпуса са лимитирани до 2 претенции и най- много 8 детайла. Ако искате безрезервната грижа на застрахователя за повече от тях, договорете специално условие.

Булстрад Бонус дом

Булстрад Бонус Дом е добро предложение застраховка на домашно имущество. Най- важното предимство сред другите сродни продукти е, че покритието на база първи риск е за всяка щета. Т.е. ще ви плащат пълния размер на ремонта до изчерпване на лимита.

Извън това:

  • Наводнението се покрива при задължително самоучастие от 1%
  • Самоучастието по земетресение е 2%. Цената на застраховката варира и според земетръсната зона в която се намира имота.
  • Можете да застраховате широка група рискове, включително кражба с техническо средство, загуба на доход от наем, разходи за алтернативно настаняване, злополука на членовете на семейството и т.н.

Продуктът е гъвкав. Можете да избирате между високи лимити и разнообразни комбинации от суми по рискове. Проверете и цените за застраховка на имущество?

И още нещо, ако това може да ви мотивира да попитате за застраховки. Булстрад обещават и безплатен декодер за цифрова телевизия за всеки 10ти клиент по каско.

Подаръците като че ли излизат на мода. Вижте какво обещават от днес и Евроинс.

Броко новини