Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

Булстрад: София и югозапада с преференциални цени за каско, имущество и злополука

Порадвахте ли се на тишината снощи?! НЕЗАБРАВИМО НАЛИ!

Няма какво друго да кажем за любимите ни британци.

Цъквайте Play и докато си припомняме красотата на любимата ни музика, още една добра вест за София и югозападна България.

Промоционално по- ниски цени от Булстрад за каско, имущество и злополука

Предложението е в сила от днес до 31.07.2013г. Валидно е за София, областта, Кюстендил, Дупница и Перник. Преференциите се предоставят за три продукта. Допълнителната отстъпка за периода на кампанията е между 10% и 30%.

Особеностите на покритието можете да проверите от връзката в името на продукта. Подчертаваме важното

Каско Стандарт

Стандарт е едни от трите авто застраховки на Булстрад. Добро предложение е, ако са ви важни тези няколко особености:

� Няма минимална премия да ремонт в доверен сервиз за МПС-та до 7г. За по- старичките леки е на по-ниски от средните за пазара нива (400лв).

� Минималната премия по полицата е сравнително ниска- 240лв. И върху нея могат да се прилагат отстъпки. Ако имате право на такива (да речем срещу гражданска отговорност за същата кола📷) може да падне до безпрецедентните 120лв за пълно каско без самоучастие и/ или авансов бонус.

� Избор на брокера: Гражданска отговорност в Булстрад

� Можете да ползвате авансов бонус или да договаряте самоучастие, ако искате свивате допълнително разхода за застраховка.

� Можете да променяте стандартните условия за ликвидация с „едно ниво надолу” и това носи отстъпки. (например, ако сте с право на официален да уговорите ликвидация в доверен сервиз, а доверения да свалите до експертна оценка).

� Полицата е с безплатен асистанс за чужбина и безплатна пътна помощ за България (само при застрахователно събитие). Срещу доплащане асистанса за България може да покрива и техническа повреда и/ или друго събитие в резултат на експлоатацията на МПС-то.

� Полицата за коли до 7г. може да обхване и техническа повреда. Покритието е ограничено само до повреди в двигателя, скоростната кутия и задвижващият мост, но дори и такава опция не се предлага при повечето каско продукти.

И две друго особености не била да пропускате, защото са различни от „пазарния шаблон” и обичайното разбиране за пълно каско:

  • Умишления палеж или взривяване се договаря като специално условие и допълнително заплащане. Тези рискове не са включени в основните клаузи.
  • Щетите срещу декларация (тези за които не можете да извадите документ от КАТ или друга институция) по корпуса са лимитирани до 2 претенции и най- много 8 детайла. Ако искате безрезервната грижа на застрахователя за повече от тях, договорете специално условие.

Булстрад Бонус дом

Булстрад Бонус Дом е добро предложение застраховка на домашно имущество. Най- важното предимство сред другите сродни продукти е, че покритието на база първи риск е за всяка щета. Т.е. ще ви плащат пълния размер на ремонта до изчерпване на лимита.

Извън това:

  • Наводнението се покрива при задължително самоучастие от 1%
  • Самоучастието по земетресение е 2%. Цената на застраховката варира и според земетръсната зона в която се намира имота.
  • Можете да застраховате широка група рискове, включително кражба с техническо средство, загуба на доход от наем, разходи за алтернативно настаняване, злополука на членовете на семейството и т.н.

Продуктът е гъвкав. Можете да избирате между високи лимити и разнообразни комбинации от суми по рискове. Проверете и цените за застраховка на имущество

И още нещо, ако това може да ви мотивира да попитате за застраховки. Булстрад обещават и безплатен декодер за цифрова телевизия за всеки 10ти клиент по каско.

Подаръците като че ли излизат на мода. Вижте какво обещават от днес и Евроинс.

Броко новини