Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Точно 30 работни дни с по - евтина имуществена застраховка

Какво по- добро начало на „работната“ част от светлата седмица от нова преференция по имуществено застраховане. Този път е малко по- специална, защото не е традиционна. Идва от Булстрад, а както нашите наблюдения от последните пет години показват, промоциите при този застраховател не са циклични.

20% допълнителна отстъпка за нови клиенти по имуществено застраховане

Предложението е в сила от днес и се отнася за два продукта- Булстрад бонус дом и сравнително новата му алтернатива за малкия бизнес- Булстрад бизнес решение. Офертата е валидна точно 30 работни дни- до 06.06.2014г. Отстъпката е твърда -20%, но се допуска само за нови клиенти на дружеството.

Дали Булстрад за домашно имущество?

Булстрад Бонус Дом не е никак лошо предложение. Има опция за покритие на почти всички рискове, застраховаеми с имуществена полица, включително и нечестите „загуба на доход от наем“, „разходи за алтернативно настаняване“ и „злополука на членовете на семейството“.

Няколко особености обаче не бива да се пропускат!

  • Покритието на първи риск е до изчерпване на лимита, не само за първата щета

Ако се огледате в цените, неизбежно е да стигнете до извода, че тази полица е скъпа, спрямо конкурентни предложения. Заслужава си, обаче! Защото покритието на първи риск е за всяка щета до изчерпване на лимита.

Какво означава това на първи риск за всяка щета?

Покритие на първи риск означава, че при първата щета застрахователят плаща пълният размер на вредата, но не повече от избрания лимит. При всички други компании след първото плащане е добре да се замислите за нова полица, тъй като е вероятно валидната да се окаже не толкова ефективна. Причината е пропорционалното правило. При втора е следваща щета застрахователят ще точете процента на застраховане (съотношението между оставащия лимит по полицата и действителната стойност на имуществото). Ако жилището е по- скъпо, за всяка следваща вреда ще получавате частично обезщетение, равно на процента на застраховане.

При Бонус дом на Булстрад пропорционалното правило не се прилага. Застрахователят ще плаща при всяка щета в пълен размер до изчерпване на избрания лимит.

И още.

  • Самоучастие при два риска

Покритието на риска наводнение (като, че ли доста актуален на фона на многото дъжд през последните дни) е с безусловно самоучастие от 1% от избраната застрахователна сума. Това е изключение от практиката на всички други застрахователи, при които разливите на вода са с отговорност на застрахователя от първото левче. Самоучастие Булстрад предвиждат и при земетресение до традиционните за пазара 2% от избраната сума.

  • Особености при други рискове

Късото съединение е избираемо. Ако имате интерес към този риск трябва да го добавите допълнително. Освен кражба с взлом, ако лимитът за е повече от 3000лв, можете да разширите обхвата на полицата и покритие и на кражба с използване на техническо средство. За тези суми обаче описът е задължителен!

Имате цените, сравнявайте!

И преди да сте се попитали, защо при нас я няма полицата за 25лв, която се предлага от други колеги за Булстрад, отговаряме: Ние сравняваме при равни условия всички компании. Не виждаме смисъл да ви предложил една доста орязана опция, без възможност за съпоставка с други предложение, само за един застраховател. Все пак полицата трябва да може да сработи не само за пожар нали?!

Защо Булстрад Бизнес Решение?

Първата причина е същата, покритието на първи риск е за целия лимит. Продуктът е добър и адаптивен дизайн. Едно от много малкото решения за имуществена застраховка за малък бизнес.

Повече за Булстрад Бизнес решение

Броко новини