Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Турция и Македония- подарък към покритието на гражданската отговорност

И като намекнахме за мерките и теглилките в офертите на застрахователите, ето ви още една от Булстрад.

Безплатно покритие на Турция и Македония по гражданска отговорност

Тази екстра в офертите на застрахователите я приемаме много лично. Единствените на пазара сме, които усърдно популяризираме частичните разширения на покритието. Такива са включването в обхвата на гражданската отговорност на двете ни съседки срещу малко до никакво доплащане или краткосрочните зелени карти.

сравни сега

Булстрад отдавна предлагат и двете. От днес обаче офертата им е още по- безотказна. Цените им за задължителната полица са доста добри. Частичното разширение ги държеше в горната част на офертата и до сега. А фактът, че вече е и без пари, няма да ви остави равнодушни.

Имате много промоции и преференции. Избирайте с мисъл.

Между другото подаръкът на покритието на съседките не е никак ново за пазара. Още преди нова година Виктория повлече крак, но само за една страна по избор. Предложението им е още в сила. Неудобството при тях е, че избирате само Турция или Македония. Втората е срещу доплащане на пълната премия за разширение на обхвата.

След като доста време ДЗИ оферираше само Турция на частично разширение срещу 5,10лв, в края на февруари даде и двете комшийски тур дестинации без пари.

Ако ще пестите от цената на гражданската отговорност, внимавайте какво цъкате при сключване!

Броко новини