Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Задължителен имобилайзер за всички БМВ-та с оценка над 10 000лв.

Кръгът на специалните марки за каско става все по- широк при всички застрахователи. От вчера и Рейндж Ровър е задължителен за имобилайзер при Уника под условието, разбира се, да е с над 20 000лв застрахователна сума и регистрацията да е в интересния подбор от области- София, Перник, Варна, Добрич и Хасково. Ясно е, че е въпрос на статистика, не на предпочитания, но Хасково за пръв път влиза в какъвто и да е спец списък. Заслужава си да им го честитим.

По- интересното е при Булстрад

БМВ-тата над 10 000 със задължителен имобилайзер за каско

Доста ниска граница на внимание поставят Булстрад. Най- малкото критично число за застрахователна сума, на което сме свикнали е 15 000лв в Лев Инс. Като отчетете и, че застрахователят не коментира модели, модификация или пък регистрации, новите правила изглеждат доста рестриктивни. Малко успокоение е, че все пак става дума само за една марка, а има и вратичка.

Каското на Булстрад си заслужава вниманието. Цената в доста случай е и безотказно конкурентна, особено ако е в пакет с гражданска отговорност, има достатъчното рискове за да сте спокойни за срока на полицата и ликвидацията работи в график.

От доста време баварците са с удивителна в условията. До сега обаче при Булстрад не се впечатляваха, ако стойността на колата е под 20 000лв. По- скъпите са с разрешителният режим, резултатът от който стига до не дотам драматично оскъпяване на базовите тарифни числа и след преценка- предписание за монтаж на допълнително защитно устройство- за сметка на клиента.

С новите правила в сила от понеделник (03.11.2014г.) и по- евтините (над 10 000лв) влизат в специален режим. Имобилайзерът за сметка на клиента става задължителен. Това оскъпява полицата между 195 и 260лв. Като отчетете, че за един седан в този ценови интервал, без каквито и да е отстъпки, защото за тях няма ограничение от марката, разликата от задължителното устройство вдига цената с между 15% при най- скъпите и 30% при по евтините модели.

Имате вратичка за този разход обаче, ако Булстрад ще да е застрахователят за вашето БВМ. Имате ли монтиран по друг повод имобилайзер, след съгласуваме може да ви го признаят.

Броко новини