Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Зелената карта- вече срещу доплащане

От петък. С промяна на условията си по гражданска отговорност Булстрад въведе нови цени за застраховката при издаден сертификат зелена карта.

Как се продава вече застраховката?

Ако не желаете към полицата ви по гражданска отговорност да бъде издаден сертификат, можете да ползвате покритие да територия на страната и всички страни членки на европейското пространство, за които зелена карта не се изисква. Цената без сертификат остава същата като преди 08.04.2011г. Булстрад запазва и предоставяните до сега отстъпки до -40%: за опит зад волана, липса на ПТП и еднократно плащане. Можете да ги ползвате и върху базовата премия със зелена карта.

Колко струва вече зелената карта?

С допустимите отстъпки цената при издаден сертификат е вече с между 75лв. и 115лв по- висока за леки коли. За товарни коли, товарни ремаркета и автобуси зелената карта оскъпява полицата с между 300лв. и 555лв. Най- висока е цената за покритие извън страните на ЕС за влекачи- до 1230лв. С доплащането за сертификат полицата за влекачи и в Булстрад вече струва над 3000лв. Багажните ремаркета, мотори и специална техника са с най- ниска цена за покритието извън ЕС- до 70лв.

Гражданската отговорност на Булстрад на Broko.bg

Убедено можем да твърдим, че нашият калкулатор обхваща всички особености при формирането на цената на Булстрад. Така успяваме да

  • Предлагаме най- ниската реална цена

Ние сме единствени в мрежата, които предлагаме гражданската отговорност за страните от ЕС без оскъпяването за зелена карта. За да проверите това във въпросника на групата „Данни за покритие” изберете „България и Европейски съюз”

  • Не показваме заблуждаващи данни

Новите ценови условия на Булстрад предвиждат фиксирани числа за доплащане при издаден сертификат. Предложените стойности са с включени отстъпки. Те не покриват всички възможни комбинации от рискови фактори. Ето защо, ако вашият рисков профил попада извън представените готови комбинации, ние няма да включим Булстрад в предложението си към вас. Това условие ще запазим до получаване на допълнителна информация от компанията. Това е единственият възможен начин по който можем да гарантираме верността на предложената от нас цена.

Цените на Булстрад са вече онлайн. Проверявайте за вашата кола.

Броко новини