Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Далл Богг: ...и по- евтина гражданска отговорност за леки коли, и по- висока отстъпка при подновяване без щети, и втора тарифа за деня за впечатляваш краен резултат.

Момичета и момчета от сега ви казваме, че пазарът ще озверее. Насадиха ни с бъгав кодекс и кратки срокове за адаптация. Традиционната декемврийска кампания я нямаше, защото по- информираните от вас не са прибързвали с подновяването за да хванат безплатното покритие за трети страни. Сега ще си го правим интересно през януари. Ето ви първия подарък:

Две бързи промени свалиха цените за гражданска отговорност за леки коли при Далл Богг

И двете са в сила от 07-01-2016г. Имате вече актуалната версия на числата онлайн. Бързи сме, бре! Разликата се вижда. Най- интересното:

Хващат топ цена за Софиянци за 1,8 и над 2,5 за Варна, Пловдив и Бургас при най- желаната възраст над 40г. Ще ви харесат и за други обеми при разсрочено плащане. Най- хубавото обаче е при подновяване.

Отстъпката за подновяване без щети на гражданската отговорност при тях е вече 5%

Няма какво да коментираме числата. Техните клиенти без щети си остават техни…. За нищо на света не пропускайте да отбележите този отговора на въпроса, къде е текущата гражданска отговорност, ако ще търсите най- ниската цена.

Трябва да знаете обаче, че подновяването се брои само ако коректно сте обслужвали текущата си полица. разбирайте не е била прекратена поради неплащане на поредна вноска. И второто неудобно ако цената ви грабва окото. Имате за най- много две коли. За трета и повече- премията е 11 пъти по- висока.

Една идея от нас за Далл Богг: Сложете отстъпка при каско. Само вие продавате покритие на кражба и грабеж на вноски. Като има конкурентно предимство, що да не се използва?! Комплексните клиенти не е лошо да се глезят по всички авто полици.

И другото приятно. До сега не са се оплаквали, че нямат зелени карти. Имаме в наличност и няма риск да спрем този застраховател.

Имате цените. Действайте.

Броко новини