Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Далл Богг: ... и по- ниски цени за гражданска отговорност, и частично разширение за Турция или за Македония срещу 5,10лв.

Е като благоволи провайдера да ни пусне интернета след повече от 20 часа е крайно наложително да споделим и няколко новости, които качихме вчера.

Цените за гражданска отговорност при Далл Богг ще се прецизират и … поснижат.

Имате ги предпремиерно.

Решихме, че не е никак зле да ви показваме и какво предстои. Така или иначе повече ни клиенти проверяват поне няколко дни в аванс преди да изберат застрахователя си за подновяване. Добре е да знаят и какво да очакват в близко време. Затова вече ще показваме числата при промяна на тарифи и преди да са влезли в сила.

От бутон "i" четете коя е първата дата, след която издаването на полица по посочената цена ще бъде възможно.

Важно е да отбележим!

Не гарантираме, че всички тарифи ще се показват в аванс. Имате ги, тогава когато ги сподели застрахователя.

Не гарантираме и, че обещаните числа ще са възможни на 100%. Случва се компанията да преосмисли проекто тарифата си преди да е влязла в сила.

Ясно е визуално кои са предпремиерните оферти

За конкретния застраховател има две цени. Показаната в аванс е с натрапчивата червена лента „Предпремиера“ на логото.

Та!

Какво вече виждате за гражданската отговорност на ДаллБогг в очакване на влезе в сила от 15.03.2015г.

Възрастта на собственика вече има значение и преди и след 30г. Скъпи за този застраховател сега са само по- младите. След неделя

  • 25+ и 40+ са критичните граници за допълнителен минус

За разлика от 25+, възрастовият интервал 40+ е доста конкурентен. Ако подновявате или плащате на части е вероятно Далл Богг да ви легнат на сърцето.

И ако все още имате колебания дали нов бранд си заслужава разликата от няколко лева- не го мислете! Особено, ако правите полицата само защото е задължителна (няма съображение за каско, асистанс, нещо друго)! Предложенията на всички компании за тази застраховка са еднакво сигурни. Гарантирано е с нормативната уредба.

  • Отстъпките стават все по- забележими.

Ако сте без ПТП и със шофьорски стаж над 5г. сте в групата на предпочитаните. Новите базови цени са по- ниски, а с допълнителните корекции- стават убедителни. Специален жест предвижда и застрахователя за лоялните си клиенти.

  • Подновяването носи бонус.

Само две други компании на пазара се впечатляват от това къде е текущото ГО. При Далл Богг постоянството има и условие- да няма предявени щети.

  • Турция и Македония възможни на частично разширение на покритието

Определено и ние лансираме тази опция. Все пак обичайните туристически дестинации сред третите страни не трябва да ни излизат през носа нали?! Почивката с колата там няма да ви е ценово съображение за гражданската отговорност и при Далл Богг. По всяко време от валидността на полицата можете да разширите за една или двете съседки срещу 5,10лв на страна.

Имате си изричен въпрос преди офертата. Знаете как да избирате умно!

И нищо не пречи да поръчвате и по предпремиерните цени. Разликата е, че ще издадем полицата на датата на която те станат факт в информационната система на застрахователя.

Броко новини