Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Далл Богг: Второ поскъпване за седмица по гражданска отговорност

Е... както предполагате цените за гражданска отговорнсот си пълзят нагоре. Интересна тенденция обаче наблюдаваме. Няколко застрахователя за относително кратки срокове (не повече от месец, а твърде често и за седмица) настройват цените си по два пъти. Видяхме го Армеец, ДЗИ, ОЗК. Имате вече и при Далл Богг. Между другото от края на юли до сега само Алианц, Групама и Уника не са пипвали офертата си за задължителната застраховка. Колко ли време ще остане така?!

Препоръчваме ви да не се помотвате!

Ако виждате точната цена за подновяване на гражданската отговорност за вашата кола, бъдете прозорливи. Може да се подновява с поне до месец по- рано. Все още имате лукса да си поръчвате задължителната полица през интернет и да избирате свободно и на воля от целия пазар. Подчертаваме го, защото напук на напредъка на технологиите, регулаторът (вече и с подкрепата на правителството, щото мина през Министерски съвет) е на път да забрани с новата версия на Кодекс за застраховане, удобството да сте като цивилизованата част на света. Ако стане факт, ще можете да купувате само това, което ви се предлага локално! Все пак едва ли за няколко лева разлика ще изминавате километри за да се сдобиете с по- евтина полица, нали?!

Така е уважаеми потребителю на застрахователна услуга. Вашият интерес е приоритет за нормотворците! Мнението на застрахователите, частта от технологично ориентираните посредници и ИТ индустрията, които настояват да се запази прогреса на еволюцията- също. Да приемат предвижданата поправка в Народното събрание е все едно да ви спрат тока. Ще се оправяте както можете, с каквото и когато сте чули, от този който ще печели повече от това, че не знаете достатъчно!

България не свършва след околовръстното на София! А няма друг град в страната в който да намерите всички застрахователи, сред които сега избирате онлайн при нас. Случат ли се прогнозите, в най- добрия случай ще гледате изгодните предложения за гражданска отговорност, като лисицата гроздето.

Но… да се върнем за промените, без толкова много лично чувство, докато все още сме в 21 век.

Далл Богг повторно с нови цени за седмица

Последната тарифа качихме на 06.09.2015. От днес имате и новите числа. Разликата е само при леките коли, не при всички тарифни категории, но все пак… пълзенето нагоре си се … усеща. Имате си калкулатор да сравнявате. И да поръчвате разбира се, докато може.

Къде да гледате при гражданската отговорност на Далл Богг?

Частичните разширения разбира се. Турция и Македония имате срещу 5,10лв на страна. И най- хубавото, ако пращате разсрочено, е че петолевката също се дели на броя вноски.

Няма да ви повтаряме, защото идващите на нашата страница, са информирани потребители на застрахователна услуга. За където избирате да ви е валидна гражданската отговорност, за тези страни няма да бъде задраскана зелената карта. Все пак сертификатът е нищо повече от поредно удостоверение, че имате полица….

Сравнявайте като европейци, докато може….

Броко новини