Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДаллБогг: Без оскъпяване при разсрочване на гражданската отговорност до четири вноски

Не мина много време и ДаллБогг са обратно с топ оферта за гражданска отговорност. Причината е промяна на тарифата в сила от днес. Разликите са точно две, но преместват предложението на застрахователя по- напред.

Разсроченото плащане без оскъпяване до четири вноски

Вече имаме две компании (ОЗК и ДаллБогг) които са ценово безразлични към това как избирате да плащате премията. На веднъж, на два или четири пъти- все тая. Премията остава същата. Спрямо досегашните условия промяната ви дава икономия от 2лв. на всяка вноска.

Имате цените. Избирайте на воля- при нас е целия пазар.

Още едно ново условия е в сила от днес при гражданската отговорност на ДаллБогг.

Задължителната полица с опция за плащане на 12 вноски за леки коли

Считаме го за доста неудобно. Администрирането на гражданската отговорност на месечна база е скъпо и трудоемко. Това е причината да не го предлагаме онлайн. Но все пак е добре да знаете, че имате избор. Ако стъргането на стикери всеки месец и плащането на вноски не ви притеснява, можете да се обърнете към застрахователя.

Длъжни сме да кажем, че цената на 12 вноски е различна. Има оскъпяване от 2лв на вноска, което прави цели 24лв. в повече. Това разсрочване не се допуска и за превозни средства различни от леки.

А, между другото доста промени предстоят около гражданската отговорност в следващите месеци. На обществено обсъждане е нова версия за Наредба 24. Можете да следите впечатленията ни около предложенията в нашите коментари.

Броко новини