Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДаллБогг: До 4 месеца отсрочване на началото на гражданската отговорност

Е как да откаже човек на това предложение!

Подновявате от сега и февруарските си полици чак по гражданска отговорност.

Само при Далл Богг може обаче. Всички останали компании са доста по- премерени в отсрочването на началото. Максималният срок който можете да хванете е 90 дни при Евроинс. Ако ви харесва сегашната цена на ДаллБогг и полицата ви изтича в следващите 4 (четири!) месеца, можете да си я подновите и сега.

Защото това е хубаво?

  • Ще ви останат повече пари за Коледа

Ако плащане на вноски и трябва да направите новата полица някъде около Нова Година можете да преразпределите бюджета за разходи от сега. Първата вноска ще платите на датата на която направим застраховката, а следващите както съответстват на избраните периоди спрямо началото на валидност.

Сложно ли е? С пример нещата се виждат по добре

Сключвате застраховка днес 28-10-2015г. (почти две заплати преди големия разход за празника). Валидността на новата полица е от 03.01.201г. Избирате плащане на 4 вноски, за да не ви напряга толкова финансово. Първата вноска плащане при сключване (днес), следващите ще са на 02.04.2016, 02.07.2016, 02.10.2016.

Може и да не плащате на вноски. Ефектът върху остатъка от декемврийската заплата е същия. Ще останат повече за подаръци.

  • Избягвате риска да се промени цената

Не очакваме да има драматични разлики в следващите няколко месеца. Поне не при повечето застрахователи. И да приемат Кодекса с разширената географка валидност на полицата, цената ако допусне конкуренцията въобще, ще го усети с месеци закъснение. Но ако опасенията „да не скочи“ са ви съображение- действайте днес.

  • Турция и Македония са срещу 5,10лв. на страна

Вече ви казахме, че може да се въздържате от купуване на разширение за трети страни до приемането на новата версия на Кодекса. Дори и да се случи обаче, ще е след Нова година. До тогава са си валидни старите правила. Ако планирате празниците да са там, възможността за частично разширение за една от съседките си е съображение. А при ДаллБогг може да се ползва и при разсрочено плащане.

Предложението за четиримесечното отсрочване на началото не е безкрайно. Ще остане в сила до 01.02.2016г.

Имате цените- действайте!

Все още можете да се радвате на лукса да поръчате онлайн и да си получите полицата до всяка точка на страната без пари.

Броко новини