Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДаллБогг: Разсрочената гражданска отговорност поевтиня

И като се разписахме за промени при гражданската отговорност, да добавим още една.

Казахме ви преди време. Бившият здравен фонд е отдавна вече застраховател с пълната продуктова гама по общо застраховане.

Има за какво да се хванете при гражданската отговорност. Топ цената за широк възрастов интервал не се задължа дълго, заради промените при други компании, но пък за млади собственици на МПС-та все още е сред най- ниските. От днес ви слагаме още една причина да се вгледате в тяхното предложение.

Плащането на вноски по гражданска отговорност на леки и лекотоварни коли стана по- евтино

Оскъпяването при разсрочване става фиксирано за леки и лекотоварни коли. Разликата е точно 2лв на вноска. Спрямо досегашните условия имате нелоша преференция от до 12лв намаление. Естествено най- видно е това при разделяне на премията на две.

С промяната застрахователят успява да се премести на по челни позиции в офертата ни за гражданска отговорност. Дали хваща и вашият интерес- проверете сами.

Между другото, ако имате каквито и да е съображение при избора на нов бранд за вашата полица, да знаете че са надценени. Ако каското и отстъпките по него, които идват от гражданска отговорност при същия застраховател, не са ви приоритет или нямате любима марка към която да останете лоялни, ви е все тая коя компания ще предпочетете за задължителното покритие. Защото

  • Условията (различни от цената) са еднакви при всички застрахователи;
  • Правилата за ликвидация имат задължителни долни граници, определени с Наредба 24;

Важното за вас е само да имате валидна полица.

Стара песен в нов аранжимент

Извън комуникацията към клиента, новата тарифа определя и една нова практика на този застраховател по отношение на гражданската отговорност.

Колеги, последният ред от тарифните условия е стандартна грешка на начинаещия. Ако вие продавате гражданска отговорност от месеци, ние го правим в уеб среда повече от пет години. Гарантираме ви от сега крайния резултат- Нищо общо с очакванията няма да има.

Броко новини