Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДаллБогг със спец условие за до 2000 кубика, за Евроинс спираме отстъпката за каско по гражданска отговорност

Интересно спокойствие е настанало на нашия пазар. Като че ли всички са се зачели в проекто промените на Наредба 24 и бъдещето, което предписва за гражданската отговорност. Като добавим към това и иновациите в Закона за защита на потребителите, който издига в култ подписването на всеки лист от книжката с общи условия (обещаваме да ги възнаградим поне със справедлив коментар) и юлския поздрав към всички имуществени застрахователи в Закона за защита от бедствия, мълчанието става повече от оправдано!

Малкото новости от днес

ДаллБогг с нова тарифа по гражданска отговорност

Разликата е само една. Преференцията за декларирана липса на щети става по- висока за коли между 1,8 и 2,0 кубика. Условието премества офертата на този застраховател малко по- напред. Сложете съм това и промените от преди десетина дни, с които плащането на вноски е вече на същата цена като еднократното, и става твърде вероятно да се преборят за вашия интерес.

Дали успяват можете да си проверявате сами.

Нали за това е интернета- да е по- удобно, безплатно и най- вече без личното мнение на брокера :), защото изборът на застраховател по гражданска отговорност е само и единствено ваш.

Махнахме отстъпката на Евроинс по гражданска отговорност, при сключено каско

Не е злонамерено от наша страна. Системата им за издаване на полици не отчита тази допустима преференция по тарифа. Докато не коригират софтуера си или не пратят нова информация, не виждаме смисъл да ви подвеждаме с цена за задължителната полица, която не можем да получим при издаване.

Не ви е фатална разликата от 3%, защото и без нея Евроинс са една от най- ниските оферти за юридически лица или по- мощни леки коли със пълна зелена карта. Но пък е приятно, като застрахователят прави разлика между комплексни и други клиенти.

Тяхна работа. Каквото решат това показваме.

Броко новини