Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: Краткосрочна зелена карта на Турция или Македония. Безплатно!

Ето ви още един аргумент да изберете Дженерали за гражданска отговорност. Полицата е с право на

Две безплатни зелени карти от по 15 дни с покритие на Турция или Македония

Условието влиза в сила от днес и е валидно за всички новоиздадени и действащи вече полици. Може да се ползва по всяко време от валидността на застраховката и не е обвързано с периодичността на плащане на премията. Покритието на страна е по избор и не е статично. Избирате я преди да поискате зелената карта. Така ако планирате почивка на Охридското езеро и в Анталия, имате още един застраховател който е задължително да не пропускате в сравнението си при подновяване.

Кога Дженерали за гражданска отговорност?

Няма нужда да ви убеждаваме, че цената ще ви направи впечатление, особено ако сте учител, лекар, полицай, военен или работите нещо друго в държавния сектор.

Можете да си посравнявате, за да не сме голословни.

За същите пари, имате безплатно краткосрочно покритие за Турция и Македония, ако все пак планиране почивка в някоя от съседките. И най- хубавото.

Гражданската отговорност дава право на отстъпки по други полици, като каско и имущество. Пакетната полица за дома ние сред фаворитите. Разликата в цената и при ГО в Дженерали е точно 10%.

Защо не и застраховка на дома с гражданската отговорност?!

Така или иначе сте онлайн на пазар. Имуществената им застраховката е доста изгодна. Няма да преувеличим ако кажем, че за комбинацията от рискове, които покрива няма да намерите по- ниска оферта.

Може да се застрахова всичко на адреса на имота (гаражи, мазета, тавани и други допълнително постройки), включително делът на собственика в общите части на сградата. Точно две са предложенията на пазара, които ви дават свободата друг да мисли за вашата част в разхода на входа при щета. Имате пълния пакет от застраховаеми по имуществена полица рискове, включително и кражба с техническо средство.

Ликвидацията е удобна, защото всичко е онлайн. Идват на време за огледи и плащат. Удържаха със сроковете за ликвидация дори и при градушката в София през лятото. И не ограничиха покритието след за определени рискове след нито едно от бедствията в последните месеци.

Това са цените за имуществената застраховка.

За да не ви пука колко още ще вали, добавете и една застраховка на жилището покрай гражданската отговорност. И нея ще ви донесем безплатно. Домът е в пъти по- скъп от колата, а накичена малка полица за него е 30-40лв за година.

Броко новини