Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: По изгодна гражданска от днес

Медиите заливат с новини за поскъпване на застраховката, а Дженерали ни изненадват с по- ниски цени. От днес 01.05.2012. Качили сме ги разбира се, на празника на труда също се работи.

Новото:

Става по евтино за 29+

С и без зелена карта, но само ако плащате еднократно и сте на възраст над 29г.

Цените са със средно 7% по ниски за леки и товарни коли юридически лица и физически лица над 29г. Младите собственици стават по скъпи. С до над 9%, като най- силно е повишението на премия за леки коли над 1800 кубика. С над 11% по висока е и цената за гражданска отговорност на влекачи.

Отстъпките

Остават същите, като някой са по- високи. Не излизането с превозното средство зад граница вече носи преференция от -5,5% (с половин процент повече спрямо старата тарифа).

Малките коли (до 1600 кубика) винаги са били предпочитани за Дженерали. От днес за тях компанията предлага и допълнителна преференция от -7% за някой категории професии- учители, лекари, полицаи, държавни служители.

Надбавките

Разсроченото плащане вече е с оскъпяване от 15%.

Нали знаете!? При Дженерали застраховката може да се купи на вноски и със зелена карта.

Виновно причинените ПТП също са от значение, но само тези през последната година. Оскъпяването е за общ брой произшествия. Премията е от 5% до 150% по висока за невнимателните водачи.

Другите надбавки остават същите. Извън предназначението на превозното средство и десния волан, в пъти по скъпи са колите предоставяни за управление на чужденци, застраховането на повече от четири МПС на едно физическо лице.

! Обърнете внимание

Значение за цената със зелена карта при Дженерали има общия престой за срока на полицата на превозното средство зад граница. Това обстоятелство вие декларирате изрично с избор на отговор в нашия въпросник. Ако при събитие се установи, че не сте били коректни към компанията при сключване на полицата, застрахователя има право да поиска доплащане на премията до 2000лв.

Останалите условия са както до сега. Цъкайте и сравнявайте.

Броко новини