Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: Всеки трети работещ със 7% отстъпка по гражданска отговорност

147,98 е вече официалната най- ниска цена за гражданска отговорност на Broko!

Ако снощи от Дженерали са кихали доста, то е защото не спряхме да мислим да тях до полунощ. Причината е, че пратиха благата вест към края на работния ден и се наложи да поостанем в нет-а :) Но пък резултатът е налице?.

Новото:

Всеки трети работещ с -7% отстъпка по гражданска отговорност

Доскоро гъделичкахме само МВР със специални кодове за отстъпка. От днес в групата на избраните за ниска цена по гражданска отговорност са голяма група лица- всички държавни служители, работещи в министерства, ведомства, общини и кметства, лекари и учители и дори заетите в държавните фирми.

(По статистиката на НСИ до 06 месец на 2012г. това почти 27% от всички работещи лица в страната.)

Проверихме пак числото и коригирахме отклонението! Това са изходните данни. Средно 27% (а не 32%) от всички заети са в обществения сектор. Обществен, държавен, публичен са само различните имена на едно и също нещо. От сметката изключихме докторите (хуманно здравеопазване и социална работа), за които приемаме, че е твърде вероятно да поизкривяват процента.

Условия за предоставяне на отстъпката

  • Първото условие е да работите на точното за отстъпката място.

Изброили сме ги в изричен селект (падащ списък) в долната част на въпросника за оценка на цената за гражданска отговорност. Ако не виждате вашата професия или длъжност като изрично изброени, значи сте при стандартни условия. За вашата цена избирате „Друго” от списъка.

  • Специалната отстъпка се предоставя само за леки автомобили до 1600 кубика.

Нали знаете 1,6 е зоната на Дженерали. Не един сезон са успявали да държан интереса на тези МПС-та към себе си. Този едва ли ще е изключение.

  • Други изисквания за спец преференцията няма.

Важи за всички възрасти и региони, със и без зелена карта, при плащане на вноски или еднократно.

Какво ще искаме от вас за да ви продадем гражданската отговорност на -7%

Информация разбира се. Къде работите, къде се намира институцията, която ви наема и служебен (стационарен) телефон. Като фактите които предоставяте приемаме за верни без документи, само въз основа на вашата декларация. Попълвате ги при информацията за полица.

Не забравяйте!

Застрахователят има право да провери достоверността на предоставената информация. Може да го направи на посочения от вас телефон. И...

Не послъгвайте!

Защото условията на Дженерали предвиждат наказателна премия от 2000лв при невярно декларирани обстоятелства, за които застрахователят е задал изричен въпрос! Ще го разберат при щета, но и вие рискувате да ви искат тогава наказателната премия.

Четете внимателно и селекта само на верните!

Офертата за гражданската отговорност важи за 2013г

Можете да подновите вашата полица с до два месеца по- рано при Дженерали. При поръчка днес, това означава, че началото на ГО-то може да бъде 24 декември 2012г.

Не пропускайте тази възможност! КФН може да спре да и пука за ниския обхват и да се взре в крайните цени за гражданската отговорност.?

Броко новини