Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: +1 или -10% ако става дума за медицински или имуществени застраховки

Понапече и цените на имуществените застраховки почнаха да се топят при почти всички застрахователи.

Имате вече горещата оферта на Армеец по „Защитена фамилия“. Трябва вече да сте свикнали на 20%-тното намаление полицата на Уника. Макар и не промоционални цените на Дженерали продължават да държат интереса към себе си. Към този букет ще добавим още две предложения.

Новите клиенти с допълнителна отстъпка от 10% по имуществени застраховки

Предложението се отнася само за обновеният наскоро продукт „комфорт за дома“ и деловата му алтернатива „комфорт за бизнеса“. При стандартни условия максималната редукция на цената е 45% за имущества до 300 000лв и 55% за по- скъпи.

Достигането на горната граница за промо периода е значително по- лесно. Добавете една гражданска отговорност или пък каско и сте почни готови. Между другото по гражданска отговорност, въпреки драмите около цената в последните две седмици, ДЗИ остават с най- доброто предложение, ако обичайната територия на управление ви е само България и Турция). Дали ДЗИ са компания за каско не е въпрос! При едни от най добрите условия на пазара, не бива да бъдат пропускани при която и да е оферта за подновяване.

Имате право на преференцията за нов клиент при доста либерални условия. Достатъчно е само към момента на сключвате на полицата нямате друга действаща имуществена застраховка.

В промо предложението си ДЗИ за жилищни сгради, добавят и безплатно покритие на разходи за временно настаняване. Не се впечатлявайте много от тази опция, защото може да се ползва и при стандартни условия. Лимитът е 5% от застрахователната сума по договора, за не повече от 100 дни при подлимит от 1% върху сумата на ден.

Валидността на преференцията по имуществено застраховане е до 30.06.2014г.- достатъчно време да поразпитате за оферта. Защото полицата на първи риск, която имаме онлайн при ДЗИ остава "само на фокус" без каквато и да е промяна в цената…

И понеже при ДЗИ не е всичко е общо застраховане. Животозастрахователното дружество за периода на преференцията поставя акцент върху медицинските застраховки.

+1 от ДЗИ при групови медицински застраховки

Втората част от предложението на ДЗИ е само за фирми и групови медицински застраховки. Ако броят на застрахованите лица надвишава 30, 31-вият получава покритието при същите условия безплатно. Ето начина на шефа полицата да излезе без пари :)

Ако групата е повече от 50 човека, подаръкът е за двама.

Броко новини