Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: 35+ остават на ниски цени по гражданска отговорност до средата на ноември

Я разгледайте офертата ни за подновяване на гражданска отговорност. Много промоции, а?!

Не сме имали толкова в последните години! Кога ако не сега да си нацъкате изгодно задължителната застраховка за 2014г. При повечето компании може да се подновява с до два месеца по- рано. Една подробност преди това.

Промо цената на ДЗИ за 35+ остава до 15.11.2013

Вече знаете кога излиза по- евтино в ДЗИ. Джулай цените остават непроменени, такива каквито ги познавате от лятото:

Евтино, по- евтино, ДЗИ- за гражданска отговорност

Ще припомним:

  • Лека кола с мах 2000 кубика двигател;
  • Собственик- физическо лице над 25г.
  • Декларирана територия за управление- България.

И това не е всичко, защото до края на септември са в валидни и допълнителните отстъпки, които можете да ползвате по други застраховки при сключена гражданска отговорност:

  • 10% за домашно имущество по всички полици, включително и на лимит.

Вижте как изглеждат цените на ДЗИ. Не забравяйте да отбележите компанията като ваш застраховател по гражданска отговорност. Без това няма да отчетем намалението в офертата.

  • Подарък покритие на риска кражба

Лимитът е 1000лв. Важи обаче само за голямата полица- тази с покритие но действителната стойност на имуществото (Пожар и други опасности е търговската марка).

  • Намаление от цената на индивидуалната злополука
  • Намаление на половина от цената на допълнителните покритие по застраховка Помощ при пътуване за територията на Европа.

И още за гражданска отговорност в ДЗИ

Има опция за краткосрочна зелена карта

Върши работа за случаите в които купувате гражданската отговорност с отстъпка срещу декларация, че колата няма да се управлява извън територията на страната и се наложи да мръднете за кратко (15-30 дни) до трети страни, членки на споразумението зелена карта.

Дава отстъпки за каско

Каското на ДЗИ е (поне според нас) един от добрите авто продукти на пазара. Опциите да се намали цената му обаче не са толкова много. ГО-то е след малкото от тях. Едни 5% надолу никога не са излишни. Ако не карате БМВ разбира се.. за баварците историята винаги е различна.

И обратното е вярно. Каското може да свали цената до 35%. Максимума е за юридически лица. Физическите имат преференции само ако не ползват отстъпка за страната.

Готови сте за сравнение. Ето така седят промо цените на ДЗИ в офертата за вашата кола.

Броко новини