Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: 45+ остават с минус по гражданска отговорност и през април. Гореща оферта и за къщата.

Специалните условия за цената на гражданската отговорност в ДЗИ за физически лица над 45г. остават. До 30.04.2013 валидни ще са всички промо благинки от досегашната тарифа.

? Подробностите за незапознатите.

Новите стари числа за гражданска отговорност в ДЗИ

Обобщаваме

  • Най- евтино по гражданска отговорност в ДЗИ за физически лица е за възраст над 35г. В периода на промоционалната кампания собствениците на леки МПС-та над 45г. имат допълнителна преференция от цената с включена отстъпка за България.
  • Ако сте я взели за България, за лека кола и собственик над 25 може да се купи краткосрочна зелена карта
  • Отстъпки за каско и от каското- ако имате каско в ДЗИ, гражданската отговорност излиза с до 35% по евтина. За физически лица преференцията е по- ниска и валидна само върху цената със зелена карта. За юридически стига до максимума.

Не сме пипнали цените- сравнявайте?.

Другото интересно около ДЗИ е промоционалната кампания по имуществено застраховане.

Великденска кампания: -10% за къщите и подарък

Продуктите, включени във Великденската кампания са 4 и обхващат всички застраховки на компанията за имущество на физически и юридически лица до 1млн. лв. (Пожар и други опасности, Застраховка на дома, Полица за малки и средни фирми и Имуществена застраховка комфорт). Валидна е до 30.06.2013.

Преференциите са две:

- 10% допълнителна Великденска отстъпка от цената полицата;

- безплатно покрити за кражба с взлом, с използване на техническо средство и грабеж;

И детайлите:

  • По евтино за всички имуществени полици до 1млн. лв.

Възможността за 10-те процента отстъпка се отнася за всички продукти, включени в кампанията. И докато такова предложение може да се види и при други компании за застраховка на действителна стойност, за покритието на първи риск е екстра. Като изключим Армеец, малката имуществена полица много рядко е обект на ценова преференция.

Разбира се, че сме променили цените. Проверете колко струва малката полица за къщата на ДЗИ?.

  • Подарък покритие за кражба по Пожар и други опасности

Отстъпката от цената не е единствената интересна добавка за периода на кампанията.

При стандартната полица по действителна/ възстановителна стойност ДЗИ добавя подарък покритие за риска кражба (и за трите с взлом, с техническо средство и въоръжен грабеж). Лимитът е 1000лв. (Стойността на този подарък е до 22,95, според вида на имуществото).

Ако искате застраховката на покрива по- висока стойност по кражба. Може и тогава първите 1000лв са без пари. Ще платите само за остатъка.

Покритието подарък по кражба е за всякакъв вид движимо имущество с изключение на специално такова (с особено висока стойност като произведения на изкуството, антики и т.н.)

Напомняме! Този продукт ДЗИ предлагат безплатно покритие на разходи за временно настаняване (ще ви платят сметката за хотела, ако жилището стане необитаемо в резултат на покрит по полицата риск). Клаузата е Д16. Лимитът е фиксиран и не се избира- 5% от застрахователната сума по полицата.

Броко новини