Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Безупречни в ликвидацията по каско

Какво му трябва на човек по каско?! Освен добра цена при сключване, покритие с обичайните авто рискове и

Никакви грижи при щета

Не веднъж до сега сме ви казвали защо си заслужава да не пропускате офертата на ДЗИ за каско. Да. Тази полица се избира на първо място по условия. Май няма друг застраховател, който да ви предложи такова разнообразие от клаузи (включително и само тотална щета, независимо от какво). Имате и асистанс за България и чужбина без пари.

След условията обаче е ликвидацията.

Три думи стигат при ДЗИ: Работи без проблем!

Два бързи теста ни потвърдиха впечатлението тия дни. Бързи са и при тоталка и при частична щета. Предоставите ли документите, които очакват- сроковете се спазват. Ако имате колебание какво точно ще изискат от вас- имате си брокер. Да ви обяснява в аванс. Нали за това сте го избрали точно него. Оценките при плащане по сметка са справедливи, а възлагането на сервиза имате веднага.

Ето това можете да очаквате от центъра в Орландовци.

Едни усмихнати млади хора ви посрещат, завеждат ви щетата, ако нещо липсва в документацията го виждате черно на бяло. Пишете 2-3 реда какво се е случило и сте готови за ремонт. Паркингът е широк, служителите са доста и не се чака почти въобще. Ако колата не е в движение, репатракът може да я остави направо в доверен сервиз (все пак предварително трябва да знаете кой). Оглеждат си я там. Пращате брокера да ви заведе щетата и не мислите за друго.

Не е никаква новина всичко до тук, но що да не споделим доброто впечатление?! Не всеки застраховател успява да ни го създава така лесно.

Единственото което няма да видите, ако е студено, са ония брандирани сини фланелки на всички работещи там. Нямат никаква връзка с качеството на услугата, която получаване. Просто е хубаво. И впечатлява. Помислили са дори и за това.

Броко новини