Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Цената за гражданска отговорност е обновена. Виктория остави ГО промоцията за още месец

Януари свърши и е крайно време да обобщим какво се случва с офертите на двете компании, чийто обявени срокове на валидност изтичат. Промените не са драстични, даже напротив.

ДЗИ свали цените за леки коли на юридически лица за 23 области

Разликата в минус е средно 10лв. като за отделни тарифни категории достига и до 21лв по- малко. Промяната засяга почни всички области без петте най- рискови за ДЗИ- София, Варна, Перник, Благоевград и Пловдив.

За цялата страна обаче по- скъпа става офертата на този застраховател при лекотоварните автомобили. Повишението не е за подценяване, защото 11,5% правят разлика, особено като добавим към тях и тарифиране на база общо тегло. Вероятно този тип МПС- не са от оперативно интересните за ДЗИ.

Остава обаче спец подхода към лоялните и комплексни клиенти и тези с коли над 15г. За която и да е от тези причини имате до 35% отстъпка от цената на полицата.

Къде да се вгледате в офертата на ДЗИ за гражданска отговорност.

Цената на гражданската отговорност е само едно от съображенията. Можете да си я проверите сами. Бихме добавили още три, ако ДЗИ са на път да ви грабнат интереса.

  • Гъвкаво разширение на покритието за трети страни, при фиксирана цена

Имате опция да разширите покритието само да Турция. Цената е 5,10 за година. Остава толкова независимо от това кога решите да вземете сертифищага. При същите правила е и разширението за всички страни, членки на споразумението зелета карта. Цената е 28,56лв.

  • Отстъпки за каско

Двете авто застраховки взаимно си влияят. Каското сваля цената на гражданската отговорност с до 35%. А тя от своя страна гарантира с 5% по- ниска премия за каското.

  • Автоасистанс и по ниска цена за технически преглед

И на края не бива да се забравя и че с гражданската отговорност върви едно чудесно допълнение с което срещу 9,18 ще ангажирате СБА да ви превози с репатрак напълно безплатно при нужда, а за технически преглед при тях ще платите само колкото е държавната такса.

Виктория остави промоционалните си условия по гражданска отговорност за още месец.

Новият дед лайн на цените, които виждате онлайн, е до 28.02.2015г. Има голяма вероятност да се впечатлите от офертата на Виктория, ако сте над 40г.

Не бива да пропускате следната супер екстра при Виктория!

Разширението за Турция или Македония е напълно безплатно.

Ако искате зелена карта за една от двете страни- достатъчно е да го заявите при поръчката си за застраховка. Тази опция е валидна и при разсрочено плащане. Има една особеност обаче. Ако изберете една от двете страни, то предпочитанието ви е задължително за всички вноски. Наложи ли се да ходите но другата- трябва ада се доплати пълната стойност за разширение на покритието за трети страни.

Имате числата- сравнявайте.

Броко новини