Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Допълнителни отстъпка за клиенти на СиБанк по гражданска отговорност

Е знаете, че не изпускаме преференция! Ето ви още една. За нея обаче трябва малко да се потрудите, защото не е за всеки и не се вижда направо.

Гражданската отговорност в ДЗИ по- евтина за клиенти на СиБанк

Ако сте клиент на СиБанк, като физически лице, през февруари може да получите код за преференция по гражданска отговорност. Все още не знаем за всички или за част от клиентите ще бъде предложението. Ако ползвате услугите на тази банка и сте сред таргета- ще разберете.

Какви ще са цените с включената отстъпка можете да видите още сега (с код Сибанк) в полето за специални отстъпки на нашия въпросник.

Ако сте сред клиентите с право на преференция от банката ще ви дадат код. С него можете да си поръчате полицата и при нас. Все пак ако получите кода по телефон, що да се разхождате в тоя студ, като ние ги носим на място.

Изискването на ДЗИ за по- ниската цена

  1. Да имате код от банката разбира се
  2. Колата да е на ваше име по талон
  3. Един код върши работа за една полица.
  4. Да си ползвате кода не по късно от 08-08-2016г.

Как да ни поръчате по- евтината гражданска в ДЗИ?

Можете да си проверявате цените колкото искате. Пишете в полето за спец отстъпки Сибанк и сте готови. Няма значение с какви букви. Важно е да няма кавички, чертички, паузи и т.н.

Ако решите да поръчате, на стъпка 3 заедно с талона ще ви питаме за кода. Ако е верен и неизползван имате полицата на обещаната цена.

Броко новини