Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Елегантно до нови топ цени за гражданска отговорност

Напрежение, момичета и момчета. Напрежение. Ето това се усеща на пазара в последните 2-3 седмици. Видяхте левчето разлика на Булинс само ден след драматичното снижение на цените от Лев Инс. След като поглезиха старите си клиенти с жеста на Армеец за безплатно покритие на всички трети страни и по вече сключени полици, тези дни Булстрад хвърли око на моторчетата. Цената им вече зависи от кубатурата, страдната стойност на премията е доста по- ниска, а и може да се плаща разсрочено. От днес и ДЗИ са с оферта

По- ниски цени за леки коли в сегмент 35+ и още нещо не толкова горещо

Промяната е деликатна, но е достатъчна ако не за номер 1 ,то поне да остави доволен желания сегмент. Обичайните каско, подновяване или старичка кола са сред условията за да хванете изгодното число. А за регистрации в не толкова гъстонаселената част от страната го имате направо.

Ремаркетата вече може да се плащат и разсрочено. А най- малките по предписанията на закона излязоха и от тарифата. За който не помни от 01.01.2016г. на ремаркетата до 750кг. общо тегло не са задължителни за застраховане по гражданска отговорност.

Имате цените, тествайте и подновявайте, ако му идва времето.

Броко новини