Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Гражданската отговорност стана по- изгодна

Не веднъж сме казвали ДЗИ е добро място за каско! Добре написано, изгодно за предпазливите водачи и разбира се носи отстъпка по ставащата все по скъпа гражданска отговорност.

Комплексните клиенти за ДЗИ остават специални.

Компанията текущо е единственият застраховател на пазара, който предлага до 10% по- ниска гражданска за физически лица и до 35% за юридически при сключено каско. (Извън промоционалните предложения такава преференция ползвате и при Армеец: каското носи 5% по- малко от премията по гражданска).

Гражданската отговорност в ДЗИ от днес 04.04.4011 е с нови условия. Промените са не само в цената, но тя определено вече прави впечатление. Цената

С до над 18% е по- евтина гражданската отговорност за леки коли.

Покритието за чужбина е вече на нивата с отстъпка за страната от старите условия, а за определени тарифни категории дори и под нея. Премията за товарни автомобили, автобуси, двуколесни и специални МПС- остава без промяна.

Възрастта на собственика

С новите условия ДЗИ въвеждат три възрастови групи. Най- изгодна е цената за лица над 35. Между 7% и 15% (според региона) са по- скъпи младите над 25г. Под тази граница цените са сред най- високите на пазара.

Регионите

Остават три, без промяна. За разлика от повечето компании, бургазлии могат да ползват ниските цени на най- безрисковия регион.

Отстъпката за България

Преференцията вече не е валидна за леки коли на физически лица. Тази промяна при новите цени е без особено значение. Разликата е само в удобството. Не веднъж сме казвали, сертификатът зелена карта не се изисква за страните от ЕС. За леки коли на юридически лица и останалите категории автомобили разликата в цената за България и чужбина е без промяна.

Плащането на вноски

Остава. С около 20% оскъпяване премията може да бъде разсрочвана на два или четири пъти. ЛизингътПриятно предложение дава ДЗИ за лизинговите автомобили.

Както знаете значение за цената на гражданската отговорност имат характеристиките на собственика. При новите условия колите на лизинг мога да се тарифират и по данни на лизингополучателя. За физически лица това означава до над 50% по- евтина цена за полицата.

Новите цени на ДЗИ са вече онлайн. Сравнете ги за Вашата кола?.

Броко новини