Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Кърджали и Хасково по- специални за гражданска отговорност

Спомняте ли си последните промени при ДЗИ за гражданска отговорност?! Имате безплатно покритие за Турция и Македония. За да го получите не се изисква нищо повече от това да го поискате. Имаме изричен въпрос „За кои страни искате да е валидна гражданската отговорност“. Не забравяйте да отметнете верния отговор. Имаме една промяна към офертата на ДЗИ от днес.

Кърджали и Хасково са с право на отстъпка и за по- младите коли

Възрастта на колата се появи като критерии преди доста време. Фактор е в тарифите на две компании (Армеец, Булстрад). Олимпик на скоро се отказаха да правят разлика между млади и по- стари автомобили. Критичните години са 10. При ДЗИ обаче границата е леко по- висока- 15г., но при условие да се ползва само за леки коли на физически лица.

сравни сега

В проценти тези 5г са точно разликата между 68% и 80% от всички регистрирани МПС-та. А ако отчетем разликата в мобилността на превозното средство след 15-тата година, бихме заключили, че ефектът на безплатното разширение за двете ни съседки е трудно усвояем.

От днес ДЗИ стават малко по либерални към възрастта на колата, но само за два региона. Регистрации К и Х могат да се радват на по- изгодните цени и при възраст на колата над 10г. Останалата част на страната остава при старите условия.

Поскъпнаха и ремаркетата

Само товарните, при това с доста. До 80лв при най- големите товарни.

Имате цените. Сравнявайте прозорливо.

Броко новини