Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Каско+ с нова асистанс компания, техно прегледа при СБА с 4 лева отгоре

И като почнахме, че както тръгне годината така ще върви…

На късмет през 2013 ще са ни

? ХДИ за гражданска (Трябваше да е Лев Инс, но така се случи. Клиент на живо в офиса е с право да предрежда) и

? ДЗИ за каско.

За къщите залагаме на Кю Би И, но днес не им е ден…

И като отворихме дума за ДЗИ, много новини около асистанса по каско и гражданска отговорност от последните дни на миналата година. Валидни са от 01.01.2013

Каско + с нова асистанс компания за чужбина

Не веднъж сме коментирали плюсовете на авто застраховката на ДЗИ. Преди години Каско+ беше първото предложение на пазара с опция за автоасистанс за чужбина. Условията при които се предлага останаха без промяна от пускането на продукта до сега- безплатно са леки и лекотоварни, срещу доплащане за тежки и автобуси.

От началото на годината асистанс компанията по каското на ДЗИ е нова- Мондиал Асистанс. Промени в покритието и лимитите няма. Единствената разлика е номерът при нужда (+359 2 9027677). Нали за това е асистента- да му звъннете като ви потрябва. Новата асистанс компания поема обслужването само на новоиздадените полици. Вече валидните остават при Интер Партнер Асистанс.

Гражданската отговорност без опция за асистанс за чужбина

Ако до сега сте се глезили с това райдерче на гражданската в ДЗИ, от днес не може. Асистанс за чужбина вече не се предлага като допълнителна застраховка към задължителната полица.

Опцията за асистанс за България остава. Без промяна(за леки и лекотоварни, мотоциклети и ремаркета до 750кг). Премията е същата 7,14 с данъка. Тази допълнителна застраховка извън съдействието на пътя дава право на преференциални цени за технически преглед в пунктове на СБА.

Таксата на технически преглед става 14лв.

Това е цената която плащате към СБА за годишната техно инспекция. (досегашните 10лв)

Ние все още не предлагаме тази допълнителна застраховка онлайн. Дали пък не успяваме да Ви компенсираме с по- изгодна цена?!?

Броко новини