Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Оглед на място? Вече може за всяка кола по Каско+

Автомобилната застраховка отдавна не е само цена и условия на продукта. Отворените каско клиенти обичат да им се идва на място- за ликвидация, за огледи и по други поводи при които се налага да се видите не само с брокера, но и със застрахователя.

И като отворихме дума за другите поводи от понеделник каското на ДЗИ е с една възможност повече:

Оглед на място по Каско+

Ако вече познавате ДЗИ като каско застраховател знаете, че оглед на място до сега се предлагаше само за нови и големи. Поради простата причина, че големите (камиони или брой МПС-на) не винаги е удобно да паркират пред пункт на компанията за фотосесия. А новите (автомобили) кога ли не са били обгрижвани с особено внимание.

От понеделник 15.04.2013 огледа на място стават възможен за всяко подновяващо каското си МПС. За сега услугата се предлага само за София и областта. Подочухме, че скоро ще бъде факт и за останалата част от страната.

Идването за оглед на място се плаща. Подчертаваме разликата! Ако си закарате колата до пункт на ДЗИ остава без пари. Изрично го казваме, защото огледът по каско при някой компании все още се струва определена сума отделно.

Цената за задължителните при сключване фотоси на място зависи локацията. В рамките на града е 25лв. 40лв е за останалата част София област. Ако застраховате автопарк с над 10 МПС та и са на едно място, идването за оглед е безплатно.

Как става огледа на място?

Оставяте брокера да организира всичко разбира се!

Ако пък обичате да си организирате нещата сами е необходимо:

  • Да си запазите час
  • Да платите таксата

За предпочитане е по банка. Съобразете, че времето за превода зависи от това коя е вашата обслужваща банка и кога е наредено плащането. За да сте сигурни, че сумата е получена наредете плащането поне ден по- рано от насроченото време за оглед. Плащане в брой се приема по изключение.

И да не се възползвате от тази опция, не забравяйте няколкото плюса на каското на ДЗИ:

? Покритие на всички страни от споразумението зелена карта

? Опция за избор на ремонт в чужбина

? Безплатен асистанс за България

? Безплатен асистанс за чужбина

? Възможност за авансов бонус при подновяване без щети

? Отстъпки за гражданска отговорност?.

? Не познавате Каско+ на ДЗИ? Вижте повече какво предлага

Броко новини