Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: По- евтино каско за част от страната. Защитно устройство без пари за каско опасните

И като казахме вчера, че каското в ДЗИ е едно от условията за по- евтина гражданска отговорност, не за друго а защото отстъпките са до 35%, да добавим още един аргументи и за самата авто застраховка

Допълнителни 5% за каско на регистрации извън София, Пловдив, Варна и Бургас

Преференцията е валидна от началото на юли и ще остане в сила до 30.09.2014. Може да се ползва за всички категории превозни средства. Достатъчното условие е регистрацията на МПС-то да е различна от С, СА, РВ, А и В и общият размер на намаленията да не превишава максималната граница по тарифа.

Между другото достигането на лимита не е никак трудна работа, ако гражданската отговорност е в ДЗИ. Защото в сила за всички региони остават и валидните до досега 5% в плюс спрямо стандартната отстъпка. Искайте от брокера да пусне електронна полици вместо да се мори да пише на ръка и сте почти готови.

И понеже каското не е само цена, вижте и

Последните промени в условията на авто застраховката.

Дали заслужава внимание каското на ДЗИ? Определено да! Не го пропускайте при избор за подновяване.

Безплатно защитно устройство за по- скъпите каско опасни

Сагата с рисковите марки продължава при всички застрахователи. Хроничната добавка във времето е само включването на допълнителни модели към списъка. ДЗИ не са изключение. От юли задължителните спец правила по каско са факт и за всички модели Infiniti.

С премахването на високата тарифа през март тази година ДЗИ въведе оскъпяване за рискови марки, но допусна и отстъпки при допълнително монтирано защитно устройство. При стандартни условия моделът и центърът за монтаж се избират от застрахователя, а сметката остава за застрахования.

От началото на юли до 30.09.2014г. обаче имате две преференциални условия от ДЗИ в тази насока.

Защитното устройство е безплатно при застрахователна сума над 30 000лв

Видът на устройството се указва от ДЗИ. Монтажът и защитното средство за безплатни, ако застрахователната сума по полицата е над 30 000лв. За сметка на клиентът остава абонаментната такса, като предписанието на застрахователя е за тракер.

Ако още не сте оценили количествено това предложение, ще подчертаем, че с него ДЗИ се ангажира да плаща стойността на устройството от ваше име. Гледайте го като на подарък от поне 178лв без допълнително условие да се върне при прекратяване или изтичане на полицата. За сравнение при всички други компании, предоставящи защитно устройство без пари, е задължително то да бъде предадено обратно, ако каското не бъде подновено.

Офертата за безплатно устройство може да се ползва при желание на застрахования и по вече валидни полици, ако крайната дата на застраховката е след 30.09.2014г.

По- ниски цени, ако устройството е за сметка на клиента

За рисковите модели със застрахователна сума под 30 000 лв. остават старите изисквания- устройство по предписание, монтирано в посочен от застрахователя сервиз. Разликата е цената. Новият задължителен разход е вече с до 15% по нисък.

Броко новини