Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Почивайте спокойно, пътувайте безгрижно и канете гости без излишни притеснения

Я да видим кой продукт на ДЗИ остана без специално предложение.

Вече имате по- добри цени за гражданската отговорност, с

  • отстъпка при подновяване, ако текущата полица е в ДЗИ
  • допълнително намаление, ако вече имате или сключвате каско с ГО-то;
  • по- ниска премия, ако МПС-то е надхвърлило 15г.
  • възможност за разширение на покритието само за Турция срещу скромните 5лв.

Каското (условията на ДЗИ си заслужават вниманието!) пък идва

Какво остана? Туристическите застраховки разбира се.

Канете гости на воля, застраховката на чужденци е с осигурен асистанс

Факт е, че ниска цена за покритие на медицинските разноски за временно пребиващи на територията на страната можете да намерите почти при всички застрахователи- промоционалната цена Булстрад Живот, представена преди почти година все още е в сила, ХДИ са с нова оферта за годишната полица.

При всички обаче организацията на ползването на медицински услуги при събитие е работа на застрахования или придружаващите го приятели. При ДЗИ до края на септември няма да мислите и за това. Асистанс центъра на компанията е на разположение за съдействие и по този продукт.

Ако все пак се впечатлявате и от намаление, до наесен (30.09.2014) имате и

  • 10% минус при сключена имуществена застраховка.

Идеално предложение е за чуждестранните собственици на ваканционни имоти (знаете застраховката на медицинските разходи за поне задължителния лимит от 60 000лв е задължителна за виза и влизане в страната). Или пък за посрещащите гости домакини, защото нищо не пречи застраховащ по полицата на чуждия гражданин да е местно лице.

Срещу документ от учебно заведение имате и

  • 10% по- ниска цена за чуждестранни студенти.

Разбира се тази застраховка може да се прави и сключва за всеки гост на страната ни, дори и да не е задължителна (например за граждани на ЕС). Удобно е да я има, ако не са помислили за сключване преди да тръгнат насам. Да, те имат право на безплатни здравни услуги по общите ЕС правила, но е значително по- приятно на разположение да има и поддръжка от местен асистанс център. Да не говорим и че, застрахователите имат договори с лечебни заведения които не работят със здравната каса и възстановяват разходи за здравни услуги на застрахования, независимо от това от кой доктор са написани.

Между другото

ДЗИ имат с букет от застраховки, свързани с туристически дейности и други ваканционни занимания.

Модерната зимно време планинска застраховка, покрива разходите за издирване, спасяване и оказване на първична помощ при каквито и да е ваканционен туризъм на територията на страната. А ако съдействието е указано от Планинската спасителна служба при БЧК- ДЗИ плащат директно на тях.

Организаторите на събития или ваканционни атракции могат да помислят и за още една ексра за клиентите си. Към билетчето може да бъде добавена и застраховка. Извън стандартните рискове по злополука, при ДЗИ покритие се предлага и за остро заболяване.

И понеже няма по- добро време от лятото за имуществени застраховки, ще споменем че при ДЗИ промоции за тях текущо няма. Това обаче не значи, че новина няма!

Имуществените полици без допълнителни изисквания въпреки лошото време

Е ако и ДЗИ почне да се впечатлява от дъждовното време, значи ситуацията е станала библейска. До сега застрахователят не е обявил нито едно специално изискване във връзка с поредицата събития от последните месеци. Вече ви казахме, че Олимпик въведе задължителен оглед за всяко имущество преди сключването на полицата. Други по- либерални компании очакват да декларирате и че предлаганата за покритие недвижимост не е засегната до сключването на застраховката и т.н. или просто въведоха ограничения за допускане на жилища в близост до водни басейни.

Няма промоция (последната изтече до 30.06), но пък и нищо не пречи да правите имуществена застраховка, независимо от района на адресната регистрация.

Имате цените за малката полица.

Ако вече сте клиент на ДЗИ по гражданска отговорност ви показваме и минуса от 10% в премията онлайн. Не забравяйте да го изберете. За голямата им застраховка можете да питате. От преди няколко месеца и тя е с нови условия и доста по атрактивни цени.

Броко новини