Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Промоционалните цени за гражданска отговорност стават тарифа. Цената за фирми с намаление.

Преди да сме сменили числата за ДЗИ, няколко думи в аванс какво ще се случи с цените. Както сме ви обещали

Гражданската отговорност (о)става евтина

Няма да стресираме с големи минуси, но пък намаленията са две.

Промоционалните цени стават тарифа

Джулай цените стават официални, така че вече изтичащият срок на промоцията не бива да ви притеснява. Свикнали сте на разликата. Ако сте над 25г. с кола до 2000 кубика и предпочитате да сваляте цената с отстъпка за България- хващате най- изгодните от цени на ДЗИ. Ако откажете отстъпката и имате каско, незабравяйте да го отбележите във въпросника. Прави разлика от -5%.

По- приятната промяна е за юридическите лица

С до 26лв по- евтина гражданска отговорност за фирмите извън София

Намалението е само върху „цената за България” при леките коли до 2000 кубика извън София. Максималната разлика хващат Благоевград, Варна, Пловдив и Перник. За тях новите числа са със средно 20лв по- ниски. С около 5лв по изгодно е предложението на ДЗИ за останалата част от страната. Редукцията на цената е факт, независимо от периодичността на плащане.

Запазва се отстъпката при сключено каско. Стига до 35% върху цената със зелена карта. За разлика от физическите лица, фирмите са с право на намаление дори и върху премията с включена отстъпка за управление на територията на страната.

С около 20лв е по- изгодна става гражданската и за лекотоварни коли

Тук собствеността е без значение. Новата, по- ниска цена е еднаква са всички с товарни коли до 3,5т. общо тегло, независимо от правния статус на собственика.

Часирана полица по гражданска отговорност? Временно ще може.

Две ситуации, които правят тази възможност чудесно предложение.

Ако сте пропуснали да подновите навреме, а ви трябва незабавно колата 15 минути е аванса от издаването за да влезете в регистъра на Гаранционния фонд. Да не споменаваме, че може да стане и без да мръднете от стола, като ни поръчате онлайн. Както се казва, докато стигнете до МПС-то и полицата е в сила.

Удобно е и ако купувате нова кола. Ако ще проверявате техническата годност преди да кажете „да” на търговеца, не бихте искали да рискувате да разкомплектова колата докато ви влезе в сила полицата нали?! Проверявате, цъкате през нет-а и пътувате към КАТ с вече валидна гражданска отговорност.

Между другото тази екстра я няма при доста застрахователи. ДЗИ я пускат временно. Ще е възможна от утре до 31.01.2014г. Въпреки това: Поздравления за ДЗИ! Технологиите са за да се използват!

И последното за днес от ДЗИ:

Гражданска отговорност за трети страни

Зелената карта при ДЗИ може да бъде и краткосрочна. Опцията се предоставя само на сключилите гражданска отговорност с отстъпка за България физически лица на възраст 25+. Срокът е 15 или 30 дни, а цената 15 и 20лв съответно. Може да се ползва до два пъти през срока на полицата.

Ще издадем в аванс и новина, която ще видите онлайн след 14.11.2013г.

Разширение на покритието по гражданска отговорност само за Турция

Като се замислите почивката в южната си съседка е най- честия повод за зелена карта. Ще е евтино. 5лв за целия оставащ срок от полицата. Ще сме по- подробни и със сравнение като му дойде времето.

Цените имате след два часа.

Броко новини