Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: С едни гърди напред по гражданска отговорност

Пресни, пресни са цените ни за гражданска отговорност в ДЗИ и напълно в унисон с указанията от миналата седмица на КФН. Какво се промени?

Без отстъпка за България и зелена карта за задължителния обхват при поискване

Физическите лица разлика няма да видят. Цената до сега с включени преференция срещу декларация, че МПС-то няма да се движи зад граница, е вече новата премия за гражданска отговорност с покритие на всички страни, определени в кодекса за застраховане като задължителни. Фирмените коли обаче са по "старата тарифа със зелена карта".

Каското от значение по гражданска отговорност само за фирмените МПС-та

За сметка на по- високите числа за фирми, ДЗИ остави за тях намалението по гражданска отговорност при сключено каско. Разликата е до 35% и може да се ползва само за леки и товарни коли до 6т. общо тегло.

Бонус за лоялни клиенти до 35%

Ако сте го забравили ще ви припомним. Ако подновяване за трета поредна година в ДЗИ и по предходните полици нямате регистрирани претенции, имате право на специална цена. По- ниска е с точно 5% за леки коли на физически лица и с до 35% при фирмени.

Ако ДЗИ е вашият застраховател в предходните две години и не сте им създавали работа с щети, напишете код ДЗИ в полето за специални отстъпки. Това е начинът да ви покажем по- ниската цена за подновяване на вашата полица.

Не задраскана зелена карта на цена от 10лв.

ДЗИ се отказаха от възможността покритието по гражданска отговорност да бъде разширено само за Турция. Ако сте купили вече такава полица обаче, до края на нейната валидност ще можете да ползвате даденото ви обещание.

От днес срещу точно 10,20 получавате разширение за всички трети страни, членки на споразумението зелена карта. Цената е фиксирана и е валидна за всички категории МПС-та и региони.

Чудесните числа са онлайн. Сравнявайте и подновявайте на време.

Броко новини