Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Стрийминг застраховката за злополука на промоция през ноември

Това впечатление трябваше да бъде под заглавие: Злополуката. Стария най - добър приятел на каското. Но тарифата по каско от години не казва нищо по въпроса за сложните им връзки, за разлика от интерфейса и указанията. Затова за злополуката, само като за злополука.

Каква е тази полица?

Брутално просто: Злополуката е частично каско за човеци. Добре е да я има, обикновено се избира защото е по- евтина и лесна за сключване /няма огледи, в живото варианта им- медицински прегледи/, но винаги остава съмнението дали пълното каско не си е по добро?!

ДЗИ за злополука?

ДЗИ са превърнали условията на злополуката си в изкуство. Толкова много настройка на това което може да потрябва. По тип на злополуката /трудова или битова/, по тежест на уврежданията -трайна, временна нетрудоспособност, смърт, а за удобство на целевите групи даже .. професионално заболяване.

За да не е прекалено скъпо за продажби /да изисква време и да мори потенциалните клиенти с ненужна сложност/ често индивидуални договори се предлагат в готови пакети. Така е и ДЗИ.

Закрила –стрийминга по злополука

Що така му викаме, ли? Стрийминг на жаргон е ползване на услуга в реално време на абонамент. Спотифай, Нетфликс, Амазон прайм- все стийминг услуги. С същината си застраховката на злополука от ДЗИ се вписва в това определение. Така де, дори и в застраховането вървим с времето си.

Полица се сключва за неопределен срок. На абонамент- докато не спрете да плащате премията или възрастта не прескочи допустимата граница- покритието тече. И като всяко стримийнг преживяване, се плаща и на месец. Връзвате я на директен дебит и забравяте за ангажимента до пенсия.

Застраховка само за пораснали- Не се предлага за малолетни /под 16/ или над 69г.

С три опции за избор- Разликата между тях е в лимитите по отделните рискове. Обхвата им е еднакъв: смърт, ако е ПТП + допълнителна по – висока сума, трайна неработоспособност, над 50%, ако е от ПТП + допълнителна сума, временна неработоспособност над 20дни, и допълнителни покрития за оперативно лечение, болничен престой и счупени кости и изгаряния. Всичко това само от злополука!

Промоцията е за срока на полицата

През ноември, закрилата на ДЗИ е с 20% по- евтина. Важи само нови клиенти, физически лица. Ясно защо и само за една полица. За втората клиентът вече не е нов. Но за разлика от другите стрийминг услуги, уговорената отстъпка остава валидна за целия срок на договора.

Цените ли? От 8 до 24лв на месец според избрания пакет. Нещо между Спотифай и Нетфликс. Едва ли ще забавлява толкова, но дава спокойствие.

Броко новини