Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Турция и Македония безплатно за всяка полица по гражданска отговорност

А-ха! ДЗИ пак изпревари редицата с оферта за гражданската отговорност. Ако до вчера този застрахователен беше склонен на частично разширение само за Турция и то срещу стандартните 5,10, от днес имате

Турция и Македония са без пари с гражданска на ДЗИ

Отива им даже :) Ето така става.

Цената е една за задължителното покритие (ЕИП, Сърбия, Андора и Швейцария). За двете съседки обаче ви трябва сертификат. Имаме спец въпрос „За къде да бъде валидно ГО-то“. Избирате каквото ви трябва. Не виждате въпроса за зелената карта само ако е задължителна. Издаваме я и я изпращаме заедно с полицата.

Подаръкът за двете съседки имате само при еднократно плащане обаче. Ако ви се прииска след началото на полицата и премията е уговорена на парчета, щ есе наложи да погасите вноските. За сметка на това пък е валидна за всички категории МПС-та.

Няма да коментираме дали е изгодно предложението на ДЗИ, защото е очевидно. Ако сте прозорливи при избора на нова полица ще бъдете и финансово безгрижни.

Още една особеност. Ако ще ви трябва пълна зелена карта и ви се плаща на вноски, задължително я искайте при сключване. Само така премията може да се разсрочва. След началото на полицата платения сертификат въври с погасяване на всички оставащи вноски.

Има и други промени

  • Леко по- евтино става за собственици на коли над 35г.
  • Страната е презонирана и вече рисковите региони са повечко. Разликите не са драматични за цената. Интересно е групирането. Бургас, Пловдив и Добрич са вече равни по риск. Сигурно няма да се хареса особено на бургазлии, които до скоро се радваха на най- ниските цени при ДЗИ.

Младите остават скъпи. Отстъпките за каскот, подновяване и притежание на по- старичка кола остават.

Имате числата. Сравнявайте умно.

Броко новини