Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Здравен лукс с Best Doctors и от ДЗИ

Обещахме ви го! Днес на 100% ще ви говорим за ДЗИ.

Нали се сещате двете супер здравни застраховки на Алианц? За Алианц Здраве Голд имате алтернатива за сравнение от Уника с продукта „Здраве и ценност“. Вече можете да сравнявате и алтернативи на специализираното покритие за диагностика и лечение на тежки заболявания с Best Doctors.

ДЗИ Best Doctors е вече на пазара

Покритието е съпоставимо с това на Алианц защото и при двете компании се предлага чрез организацията Best Doctors.

С този продукт си гарантирате, че при тежко заболяване (байпас, рак, сърдечни клапи, трансплантация на орган или неврохирургия) можете да разчитате на диагностика, болнично лечение и покритие на съпътстващите разходи от най- добрите специалисти и болници в цял свят.

Лимитът е 1 000 000 евро на година и до 2 000 000 евро за срока на полицата. Числа които са немислими за здравната каса, нали?! Цената на тази полица е около разхода за гражданска отговорност на малолитражна кола. Има няма 60ст на ден. Може да се плаща и на месец. Ако не ви се плаща на куп връзвате я на директен дебит към сметката на заплатата и забравяте за притеснение.

Must have!

Това е всичко което ви трябва да знаете за тази застраховка. И да има неприятни здравни изненади, ако са диагностицирани на време и коректно, и има кой да плати сметката, се преодоляват.

Мислете на време. Животът е хубав. Не е никак скъпо да го направите безгрижен.

Броко новини