Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ променя пазара на каско!

На фона на скуката на пазара на каско, малки битки с тарифи и много приказки за спад в премийния приход, ДЗИ ме изненада!

НОВ ПРОДУКТ!

Като под нов въобще нямам предвид нова търговска марка, маркетингова кампания, тарифни отстъпки или некой ценови тарикатлък като авансов бонус! А истински нов- с нов подход, нови клаузи, нова структура!

Кое впечатлява толкова:

Териториалният обхват е за страните членки на споразумението „Зелена карта” (е пак без кражба за Русия, Украйна, Беларус и т.н. но кой ли ги покрива там!?);Опция за ремонт в чужбина!

За пръв път! И най- накрая! До сега другите не искаха да го вземат и срещу специално условие. Като това не е оня провизорен ремонт за да се закърпи колата и да се докара в България за оглед и ремонт, а опция за отстраняване на частични щети в сервиз с страната на събитието.Клауза за тотална щета- покритието по застраховката влива с сила само за щети над 70% от стойността. Същата логика като при клауза „кражба” но за всички рискове от „Пълно каско”Има и доста оптимизации спрямо старото каско, в посока към ДОБРАТА пазарна практика, като:Диференцирано тарифиране не само спрямо възрастта на колата, но и застрахователната стойност;Клауза за самоучастие. Перфектна за поочукана градска кола. Що да се занимаваш с ликвидация за всяка драскотина, като така и така няма да я пребоядисаш след това!? Хубавото и е че поне можеш да плащаш по- малко.Автоасистънс чужбина. Има какво да се желае за лимитите тука, но да не издребнявам! за леки коли все пак е подарък, без пари.Пътна помощ за България при по- добри условия от старата.Избор на клауза за ликвидация.С по- малко думи: едно по- добро, по- гъвкаво и по- обхватно каско. Честито! Вече си имаме продукт, който за мен е перфектната, лека демонстрация докъде може да стигне традицията с малко внос на ноу- хау. Някакси по- европейски ми става пазара

Броко новини