Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: 10% по- евтина гражданска отговорност за 2014 за служители на МВР и МО

Ай, ай, ай ето ви още един пред коледен подарък. Полицаи и военни ще карат с по- евтина гражданска отговорност от Евроинс през 2014г. Ако сте служител едно от двете министерства имате още една преференция

10% отстъпка от цената за гражданска отговорност за служители на силовите министерства

Разликата не може да не ви впечатли. Евроинс имат изключително конкуренти цена за задължителната застраховка. А като добавим и специалното условие, стават безотказни.

За да проверите точната цена за тази категория служители, на въпросът къде работи собственикът на превозното средство изберете „Служител в Министерство на отбраната” или „Служител в МВР”.

За да сключим вашата полица при специалното условие е необходимо да ни предоставите номера на служебната карта. Той ще бъде регистриран в информационната система на застрахователя.

Предоставянето на номера на служебната карта не е забранено!

Ако имате съмнения, моля проверете инструкции Инструкция № Iз-815/25.03.2011 на МВР или Инструкция № И-6 от 24.06.2003г. на МО.

Кой може да ползва преференцията при Евроинс?

Ползвателят на превозното средство. Разбирайте го- цената с намаление е валидна ако собственикът или ползвателят на колата (ако собственикът няма шофьорска книжка или колата се управлява с пълномощно) е служител на МО или МВР.

Между другото това уточнение е валидно и за същата преференция при Дженерали.

Знаете как. Сравнявайте.

Броко новини