Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Обратно в офертата за гражданска отговорност на Broko

Доволни сме! Нашето предложение за гражданска отговорност вече включва всички компании, които продават задължителната застраховка.

Изключение от лицензираните е само Групама. Причината е, че те на практика не предлагат и не продават авто застраховката. Твърде вероятно и това ще се промени, като съдим от интереса на Групама около каското, но като му дойде времето ще го коментираме. Преди това

Кажете ДОБРЕ ДОШЛИ на ЕВРОИНС!

Поразкъцайте дееее, има за какво!

Доста изгодни цени могат да предложат, а ако сте над 65г. с кола между 1,3 и 1,5 кубика, най вероятно Евроинс ще е вашата топ оферта.

Как се предлага гражданската отговорност в Евроинс?

  • Цените

Базовите цени са за задължителния обхват. Имате право на отстъпка за България, ако декларирате, че превозното средство ще се управлява само на територията на страната. Разликата в цената за и извън БГ стига до 75лв при леки и 600 при товарни и автобуси.

Разширението на покритието за трети страни е безплатно.

Може да се плаща еднократно или разсрочено на две или четири вноски. Оскъпяването не е значително- до 16лв при леки коли. Ако плащате разсрочено обаче и поискате сертификат или пътувате зад граница (ако се наложи да промените декларираното обстоятелство за управление на превозното средство само в България), дължите пълното доплащане на отстъпката на страната.

  • Отстъпки и надбавки

Липсата на щети и шофьорския стаж са от значение за цената. Ако колата я няма в регистрите на КАТ на пътнотранспортни произшествия и имате опит зад волана, цените за гражданска отговорност в Евроинс ще ви зарадват. Ако пък подновяване полица или имате каско там, ще станат безотказни.

  • Зониране на страната

Страната е прецизно разделена в пет региона (след промяната на тарифата на Уника от оня ден, пет вече не голямо число). Разпределението на територията между рисковите зони е значително по- детайлна спрямо това при всички други застрахователи. Съществени отличия в рисковия профил на регионите няма. Интересно изключение от най- общия пазарен модел е само Лом.

  • Румънския и други случаи

Две са мерките, които на пръв поглед правят впечатление:

  1. По скъпа зелена карта за областите Видин, Враца, Монтана и Благоевград
  2. Задължително десеторно оскъпяване на премията при пребиваване на превозното средство за повече от шест месеца извън територията на страната.

Бързаме да подчертаем!

Не веднъж до сега сме ви казвали, че каквото и да си нацъкате при поръчката на вашата полица, не можете да избягате справедливата цена по тарифа на застрахователя. Отговорността за невярно декларирани обстоятелства е ваша. Ние, за разлика от продажбата на гражданска отговорност във физически офис, можем да удостоверим без затруднения какви отговори сте дали (данни сте попълнили) при вашата поръчка.

Затова! Отбелязвайте вярното и избирайте офертата без да спекулирате с отговорите. Не си заслужава пред евентуалните последствия които приемате.

Дали да не послъжа с отговорите на някой въпроси при сключването на гражданска отговорност?

Имате цените онлайн. Избирайте на воля от целия пазар!

Броко новини