Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Подновяването на гражданска отговорност за 2016 възможно и с до три месеца по- рано

Ама какво значение имат прогнозите за цената на гражданската отговорност, като още от днес можете да имате числото, което ви харесва?! Хващате цялата 2016г. по офертата от днес. Не е никак лошо на фона на перспективите. Как става?

Можете да подновите гражданската отговорност до 90дни по- рано при Евроинс

Това означава, че днес например 07-10-2015г. можете да сключите полица с валидност от 05-01-2016 до 04-01-2017г. Между другото 90 дни е максималния срок, за който Гаранционния фонд позволява да се отсрочва началото на полицата (технологично е, не зависи от желанието на застрахователите). Нищо чудно да получите скоро подобно предложение и от други компании. То един като повчеле крак…

Ще сте толкова свободни за подновяването of 31.12.2015г. До тогава Евроинс ви обещава да запази дългата отсрочка.

Кое да гледате при гражданската отговорност на Евроинс?

Цената разбира се (ако не правите каско, защото тогава съображенията са други). За по- мощните коли на фирми и физически лица (45+) офертата е сред най- ниските.

Ако път вече познавате този застраховател, например защото текущата гражданска отговорност или каското са там, имате още една специална преференция. За давидите разликата, не забравяйте да го отбележите във въпросника не!

Покритието за трети страни може да се разшири са за Турция или Македония срещу 5лв. Ако Кодексът за застраховане мине в този му вид през народното събрание, това няма да ви е съображение, защото териториалния обхват ще е за всички страни членки на споразумението зелена карта без допълнителна премия.

Мислете на време и действайте. Все още можете да имате всичко от пазара онлайн за всяка точка на страната.

Броко новини