Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Безотказна оферта за софиянци по гражданска отговорност

Софиянци, имаме ново номер 1 за леки коли до 1800 и собственици над 33г. Числата сме качили още вчера. Подаръкът ви идва от Евроинс.

Цените си сравнявате онлайн. Кое не се вижда така добре

сравни сега

Къде да гледате при гражданската отговорност на Евронис?

Местата са две- частичните разширения на покритието и отстъпките.

  • Турция или Македония срещу 5,10лв

Ако не помните преди нова година и Евроинс позволиха частичното разширение за покритието само за Турция или само за Македония. Струва стандартните 5,10лв. можете да избирате само една от двете страни обаче. Ако се наложи втората ще трябва да доплатите за покритие на всички трети страни. Между другото това от доста време е толкова скъпо, колкото беше преди (между 28 и 38лв според кубатурата на двигателя).

  • Отстъпки по гражданска отговорност в Евроинс

Евроинс са от малкото компании с възможности за доста отстъпки по гражданска отговорност. Лошото обаче, е че те са нестабилни във времето. Веднъж ги има, друг път се оказват извън настройката на софтуера. Това е причината никой, включително и ние да не сме напълни сигурни кое към кой момент е валидно.

По повод на новата и промяна в тарифата сме сложили и възможните намаление при подновяване или сключена каско, имущество или друга полица за над 20лв. При несъответствие с това което излиза от системата им, ще ги махнем, пак…

Имате цените. Подновявайте на евтино.

Не че има перспективи за друго, но звучи добре :)

Броко новини