Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Гражданска отговорност за Турция или Македония срещу 5,10лв от днес

Добрите предложения не спират! От днес на обед гражданската отговорност в Евроинс върви с още една екстра:

Разширение на покритието за Турция или Македония срещу 5,10лв

Ако карате по- мощничка кола и не сте неразумно млади, Евроинс ще се преборят за интереса ви за подновяване. А с опцията за ваканция с колата в една от съседките срещу станалата шаблон за пазара 5,10, сме убедени, че първото място в офертата ни, е почти сигурно.

При какви условия имате право на разширение по гражданската отговорност за една от двете съседки?

  • Колата трябва да лека или лекотоварна
  • Няма значение как избирате да плащате премията, ако е на вноски- 5-те лева се събират с първата и при всички останали зелената карта ще ви идва безплатно.
  • Изборът на страна на разширението е еднократен. Не може да вземете покритие и за Турция и за Македония. Ако ви дотрябва след като вече сте определили коя съседна искате, ще трябва да доплатите разликата до първото разширение на покритието за всички трети страни. Не е много! 23-35лв горе долу според обема на двигателя.

Къде другаде има спец оферти за Турция и/или Македония?

Обичаме да сме полезни, затова избирайте докато е време. Каквото вземете сега това ще доплащате на лято. Гражданската отговорност е вече много лепкава застраховка.

Имамe няколко спец предложения. Няма нужда да ви казваме, че ако искате точно това покритие, трябва да ни го укажете с отговор на въпроса "За кои страни да бъде валидна вашата полица?"

  • Булстрад- 5,10 на страна. Може за едната или другата, или и двете заедно;
  • Дженерали- 2 безплатни зелени карти по 15 дни за една от двете страни. При всеки сертификат страната се избира наново.
  • ДЗИ- може само за Турция срещу 5,10
  • Олимпик- 10,20 лв. за Турция и Македония заедно.

Имате всички тези спец оферти онлайн. Избирайте рационално.

Броко новини