Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Нови минимуми в цената на гражданската отговорност за 2014г.

И това ако не е поредната приятна изненада! Ден след като ви пуснахме малките числа на Алианц и вече имаме нов фаворит в нашата оферта. За разлика от Алианц обаче предложението на Евроинс остава сред първите не само за малките кубатури. Подробностите:

Гражданската отговорност става по- евтина за леки и лекотоварни

Разликите са две основни: става леко по евтино и с леко по добри преференции при липса на щети и шофьорски стаж.

Намалението на цената за всички региони е средно 2,5% при леките и около 20% при леко товарните. Най- голяма разлика в новите числа естествено има за големите двигатели. Намалението при тях достига до 33лв. Между 10лв. и 100лв е разликата при товарните до 5т.

Има и отстъпки! Ако сте клиент на Евроинс по каско или гражданската отговорност е била там до сега, не забравяйте да го отбележите. Разликата си заслужава. Брои се и мини каското (новият продукт на първи риск за който ви разказахме преди време).

Имате цените. Впечатлявайте се!

Ако Евроинс до сега не са били вашия застраховател по гражданска отговорност е добре да знаете и

Как се предлага гражданската отговорност в Евроинс?

Имате право да ползвате отстъпка срещу декларация, че МПС-то се ползва само на територията на страната. По всяко време можете да разширите покритието за трети страни. Цената е твърда (между 55 и 75лв за леки коли). Дължите пълната сума за зелена карта (ако ви потрябва), независимо от това как уговаряте плащането по полицата при сключване.

Обърнете внимание ако ще пребивавате по- дълго в чужбина! Важен въпрос при Евроинс е колко време в рамките на валидността на полицата окачвате да държите МПС-то зад граница. Има разлика за цената. Бъдете коректни и не пропускайте този въпрос.

Може да се плаща разсрочено на две или четири вноски. Малко по- скъпо е. Сложете към надбавката и неизбежните 1,4лв. за всеки нов стикер. Добавете към цената и неудобство да стържете лепенка през няколко месеца… С малко думи: Плащайте на парче само в краен случай.

Нали това ви обещахме: 2014 ще я караме само с евтина гражданска отговорност!

Броко новини