Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Нови цени, нови правила. За гражданска отговорност.

Я да видим, чии числа сменяхме тия дни?! Казахме за Армеец, Булинс и ОЗК. Пипнахме без много да говорим и Лев Инс, Булстрад, ДЗИ, Олимпик и пак ОЗК, но в другата посока. От днес имате нови цени за гражданска отговорност и от Евроинс. Все още няколко застрахователя ви ви пазят спомена за нивата от миналия месец, но общата картина на пазара е различна. И ще продължи да се развива натам.

Никакви изненади в посоката на развитие на цената на Евроинс за гражданска отговорност

Без изненади вече означава - порасна. Малко и не съвсем винаги, но като средно очаквано число- да. Дали влизате в най- евтиния сегмент при новите условия, можете да си проверявате сами. Няма да отегчаваме с плюсове и минуси. Стига ви да знаете, че ако ще подновявате или имате друга застраховка там (да речем имущество с премия над 20лв или каско) няма да ви оставят безразлични с цената. Като колкото по- дълго сте били лоялни по задължителната застраховка към тази компания, толкова по- добра оферта ще имате.

Кога и как Евроинс за гражданска отговорност?

Настояваме да мислите преди да изберете застраховател. Две са особеностите, които трябва да отчетете при сегашните условия на Евроинс за гражданска отговорност.

  • Покритието по полицата може да бъде разширено за Турция или Македония срещу 5,10лв.

Само за една от двете страни обаче. Не може и за двете срещу 2*5,10.

Няма значение кога ще поискате това покритие. Има го и при разсрочено плащане. Това е по- рядката екстра. Не всички компании допускат да имате някоя или двете съседки на спец цена при плащане на вноски.

Можете да си го поискате и за товарни коли до 3,5т. Това точно при друга компания няма да намерите. (ще ви го- пуснем малко по- късно днес)

  • Покритието на трети страни е по- евтино, като се вземе при сключване

Ако има вероятност да ви трябва покритие за други трети страни, пак можете да си го поискате по всяко време. Не е скъпо. Но ако ще сравняваме до стотинка, по евтино излиза, ако го вземете при сключване. Пък и така може да се разсрочи и общата цена.

И разбира се, ако каското е там.

Другото интересно в условията на Евроинс по гражданка отговорност

  • Надбавките могат да скочат до небето

Няма как по друг начин да наречем оскъпяване от 4000%. Три са нулите! Не е правописна грешка. Та, до там могат да стигнат завишенията, ако през последните три години сте забавлявали застрахователите си с виновни ПТП-та. Нама значение кои точно.

Конкретната стойност на надбавката за произшествия зависи от това къде, кога и колко са ви инцидентите. Между другото, да подчертаем! Проверката е автоматична в базата данни на ЕИСО- нещото (Онзи благодат, благодарение на който сте спокойни като поръчвате полица онлайн. Защо ли? Ами защото виждате веднага, че това което сте си поискали го има.)

  • Няма вече преки надбавки за управление от чужденци

Това не означава, че няма регистър на лицата със завишен застрахователен риск. При него задължителния плюс си остава както до сега- с 10 пъти отгоре на стандартната тарифа.

Друго интересно като, че ли не остана. Освен по- повод новата тарифа да споделим нашите симпатии към новия Мениджър "Автомобилно" в Евроинс. Кристален файл (важно е за машинна обработка), подредени цени, ясно описани условия. Като има очевиден ред и разписани правила- сами си правете изводите, какво доверие можете да гласувате на този застраховател.

Броко новини