Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евроинс: Влекачите с 500лв. отгоре по гражданска отговорност

Е то не може само да поевтинява. Големите машини при Евроинс са вече с нови цени. Промяната засяга само влекачите и автобуси над 40 места. Разликите са съществени.

С 33% по скъпо за влекачи и големи автобуси

Условията по гражданска отговорност остават както и до сега. Ниската цена е с включена отстъпка срещу декларация, че превозното средство обичайно се управлява само на територията на страната.

Въведеното завишение е само за тази премия. Доплащането за разширена територия на движение остава без промяна. Ефектът е мярката е само един- офертата на Евроинс за големи коли излиза от обичайното си челно място.

Между другото тази промяна идва след корекция на тарифните условия, която ви качихме тихомълком в средата на март.

Липсата на ПТП с по- малка важност, фирмите с допълнителна корпоративна отстъпка

Ако не бяха драматичните промени на Лев Инс и Олимпик от последните дни, допускането на корпоративна преференция извеждаше цената на Евроинс на убедителна топ позиции. Разликата в цената с отстъпка за България обаче е пренебрежима, ако колата е с каско към същия застраховател. А ако добавите и подновяване без щети- става безотказна.

При физическите лица достигането на най- ниска цена също е въпрос на комбинация на рискови обстоятелства. Отстъпките за липса на ПТП и шофьорски стаж са с 1%-2% по ниски, но за служители на силовите министерства предложението на Евроинс е най- изгодната оферта.

Сравнявайте! Не пропускайте отговор на нито един въпрос и ще ви впечатлим с цена.

Броко новини