Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Евтина гражданската отговорност за 2013г.? Ето как.

Ако не сте проверявали на какви цени продаваме ГО-то е повече от крайно време?. В последните дни качихме и доста изгодни предложения. Добавяме и няколко съображения как гражданската отговорност да излезе по- евтина за 2013г.

Няма начин да не сте попадали поне да един коментар колко се очаква да подскача цената заради по- високите лимити, напиращите да карат български коли румънци и разни други особености при тази застраховка. Ето затова

Не се помотвайте!

Сега продаваме гражданската отговорност по- евтино от миналата година

Ако сте си харесали вече числото, не оставяйте подновяването за последния момент. Защото нищо хубаво не трае дълго. А както показа практиката от това време на миналата година нещата се могат да се променят и рязко в указана посока. Нашите прогнози са, че цената няма да скача рязко и дори въобще до нова година, но… все пак е прогноза, не обещание, нали!? Не забравяйте, и че част от изгодните предложения сега са със срок на валидност.

До колко по- рано може да се поднови ГО-то?

Условията на компаниите се променят. Актуалната информация проверявате от бутон ? на нашата оферта. Ще обобщим възможностите към днешна дата:

  • Алианц- до два месеца по-рано
  • Армеец- до два месеца по- рано
  • Булинс- началото на полицата може да бъде най- късно 03.01.2013г.
  • Булстрад- до два месеца по- рано
  • Виктория- до 60 дни напред от датата на поръчката
  • Дженерали- до два месеца по- рано
  • ДЗИ- до два месеца по- рано
  • Интерамерикан- началото на полицата може да бъде най- късно 31.01.2013г.
  • ЛевИнс- до месец по-рано
  • ОЗК – до два месеца по- рано
  • Уника- до месец по-рано
  • ХДИ- началото на полицата може да бъде най- късно 15.01.2013г. ако плащате еднокрано и до 15 дни напред от датата на поръчката при разсрочено плащане

Къде има специални условия за гражданската отговорност?

Армеец- 30% отстъпка от цената на гражданска отговорност за всички МПС, собственост на физически лица на възраст над 25г. Това условие е валидно да 09.12.2012г.

Булинс- Безплатен сертификат зелена карта за 15 дни (разширение на покритието за всички страни, членки на МЗСК), по полици сключени с отстъпка за управление само на територията на страната. Покритите на сертификата може да бъде избран от вас срок в рамките на валидността на полицата. Не е нужно да го заявявате предварително. Като ви потрябва- искате.

Булстрад- два безплатни сертификата зелена карта със срок от по 15 дни, за полици сключени с територия на управление България и ЕИП. Изискването е сроковете на двата сертификата да не се застъпват.

Дженерали- 7% допълнителна отстъпка за определени категории професии- учители, лекари, полицай, други държавни служители.

Следете панделките ? и торбите?. Тези картики показва, че към полицата има спец условие. Какво е точно, проверявате от бутон ?.

Какво друго не бива да се пропуска докато се избира гражданската отговорност?

Гражданската отговорност носи отстъпка по каско. Ако правите каско на колата, не сравнявайте само цената за ГО-то. Скъпата застраховка е каско. Гражданската в същата компания носи между 5% и 15% отстъпка по каско при почни всички застрахователи.

Каското също носи преференции за цената на ГО-то. Ако имате каско на колата не пропускайте въпроса за текущия застраховател по каско. Сваля цената с 5% при Армеец (ако сте над 25г., ще видите разликата само при разсрочено пращане, заради преференциалните условия до началото на декември), ДЗИ (със зелена карта само), ОЗК.

За подновяване без щети имате отстъпка при Интерамерикан. Не пропускайте и отговора на този въпрос.

Проверявайте и сравнявайте?.

Броко новини