Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: Безотказни за застраховка на имущество до края на май

Кога ако не сега да помислите за застраховка на жилището?! Имаме портфейл от чудесни продукти и ниски цени. Както казват имуществените застрахователи- Великден е!

И това не е всичко! От днес предложенията стават с едно повече.

Промоционални отстъпки от Дженерали по полиците за дома

Офертата е валидна от днес (19.04.) до 31.05.2013. Преференции има и по двата продукта на компанията за застраховки на домашно имущество.

  • - 45% по застраховка Домашно имущество
  • - 25% за пакет Дом (познавате го като малка полица за къщата на Broko).

Ще наблегнем на втория продукт, защото е една от най- оптималните оферти за покритие на рисковете на жилището.

Обърнете, внимание на подробностите:

? Пакетна полица Домашно имущество

Подчертаваме най- важното за Пакетна полица Домашно имущество

? Достатъчно възможности за избор на лимити- от 10 000 до 150 000 за недвижимо имущество и 4500 и 30 000 за движимо.

? Може да се застраховат повече от една сграда и прилежащи помещения. Единственото изискване е всички да са на един адрес.

Това прави застраховката идеална за къщи на село, където задължително има повече от една масивна сграда (например лятна кухня, селскостопански постройки и т.н.). Подходяща е и ако искате да покриете, мазето и тавана на апартамента. Включен в обхвата на полицата е и делът на собственика в идеалните части на сградата!

Ако познавате малката имуществена застраховка знаете, че тези екстри са е неизбежно ограничение при почти всички компании!

Съвет от нас!

Ако искате да сте спокойни за всичко, което покривате с полицата задължително направете опис на постройките. Лесно е.

Може да изглежда така. Кажете на брокера информацията и той ще ви го направи. Опис на застрахованото недвижимо имущество по полица №1. Къща, година на постояване 1976, РЗП 140кв.м.2. Лятна кухня, година на постояване 1981, РЗП 62км.м.3. Обор, година на постояване 1994, РЗП 100км.м.

? Имате покритие за всички обичайно застраховаеми рискове.

? Няма самоучастие по нито едни от тях. Включително и за земетресение. При щета ще бъдете компенсирани от първото левче.

? Може да с е сключи в полза на банка.

Това е един от малкото продукти на първи риск който може да бъде уговорен в полза на трето лице. Предимството е, защото излиза евтино без да носите риска от подзастраховане. Знаете ако кредита е изплащан вече няколко години, банката очаква да види застраховка на остатъчната стойност. А тя във всички случаи е по ниска от действителната стойност на имуществото.

На кое да обърнете внимание преди да подпишете полицата?

  • Ако застраховате движимо имущество избраният лимит се дели на три. По една трета от сумата е подлимит за

- аудио видеотехника и друга електроника

- домакински уреди

- общо обзавеждане и оборудване

  • Късото съединение се застрахова отделно. Напомнете на брокера да го включи.
  • Има подлимити за група рискове. Определят се като процент от общият лимит за движимо и недвижимо имущество. Отнасят се за рисковете вандализъм, кражба чрез взлом, късо съединение, и гражданска отговорност. Има ги написани в полицата. Виждате ги и от бурмичката в нашата оферта?.

Колко струва?

Тази полица е безсрамно евтина за покритието, което предлага. А с промоционалната отстъпка става безотказна. Няма и минимална задължителна премия.

Сравнявайте цените и застраховайте. ? Нали не искате да сте на опашката пред общината при следващото земетресение или наводнение?!

Броко новини