Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: Не ви трябва Дядо Коледа за гражданска отговорност или имуществена застраховка

Видяхте ли какви чудесни числа въртим от сутринта за гражданска отговорност в Дженерали?! Не може да сте го пропуснали! Особено ако сте учител, лекар, полицай, военен или работите в държавна фирма, министерство, ведомство, агенция...

!!! Да не забравите да отбележите професията на последния селект на въпросника. Не очакваме нищо повече от това да ни напишете в няколко поленца при поръчка къде и като какъв работите. Бъдете коректни! Тази информация предаваме на застрахователя при издаването вашата полица.

Промените от днес са няколко.

Две от три свалят цената за гражданска отговорност

Леко по- високи базови цени

Разликата е точно 3% нагоре. Това е премията, ако ще излизате с колата зад граница. Ако обаче сте от специалните за гражданска отговорност в Дженерали заети, разликата няма да ви се види голяма. Цената на този застраховател за коли до 1,6 остава топ предложение за всички регистрации извън София.

Ако обаче МПС-то няма да излиза зад граница, имате на разположение две нови отстъпки

По- евтино до 2000 кубика

Традиционно (поне откакто ние следим пазара от 2008г.) леките до 1,6 са запазен сегмент за Дженерали. Промените от днес качват тази граница до 2000 кубика. Новата специална категория е с допълнителна отстъпка. С нея изброените професии с МПС-та с двулитров двигател извън големите градове могат да карат цялата 2014г. с гражданска отговорност срещу 142.06.

По- ниска премия и при разсроченото плащане

Втората разлика е плащането на парче. Вече е с допълнителна отстъпка от до 6%. Да припомним и, че Дженерали са от малкото компании (наред с Булинс и Олимпик), при които премията може да се разсрочва и на три пъти. Това условие остава валидно и ако към полицата е със зелена карта.

Остава в сила и преференцията за каско. 15% е допълнителната отстъпка. Валидна е обаче само за по- мощните леки (между 2000 и 2500 кубика).

Имате цените. Сравнявайте!

Утре сме на работа до 17.00 поне... За почти всички населени места доставката на поръчки от утре ще е в понеделник.

И ако все още се колебаете дали да попълвате полета или да изтичате до някой офис е време да ви разубедим!

? Имаме всички застрахователи и всички възможни преференции, които са се сетили да ви предложат.

? Цените ги смята машина. А на нея не и пука в кои компании работят наши приятели.

? Носим полицата на крака без пари до който и да е адрес в България

? Сигурни сте какво получавате още от предишния ден. След като издадем вашата полица ви казваме да си я проверите в Гаранционния фонд. Отметната ли е там- може да се кара и без принта! Камерите сканират номера на колата, а пътните полицай проверяват онлайн.

? Подсещаме за падежи и изтичане.

? Попълвате данните само при първа поръчка. Пазим ги и си гледате и ползвате за подновяване всичко онлайн. Дори и доплащането за зелена карта имате за проверка, ако сте взели полицата с отстъпка за България.

Спираме да се хвалим, че забравихме важното!

Къщите при Дженерали остават евтини 30.03.2014г.

Като избирате подаръци за близките, не забравяйте и за къщата. Застраховката и струва жълти стотинки на ден. А и с допълнителните 25% по пакетната полица Дом” взимате чудесен продукт за 20-30лв на година.

В условията на тази застраховка уловки няма. Виждате предложението в пълни детайли на нашата оферта.

  • Няма самоучастие по земетресение.
  • Може да се застраховат повече от една сграда на адреса на имота (Това я прави чудесна застраховка за обитаеми къщи на село);
  • Широк интервал от лимити, дори и височки (до 180 000 ).

Конкретния размер определяте не според това колко ви струва имота, а според това докъде искате да плаща застрахователя при щета и колко ви се дава на вас като премия. Това е полица на лимит с клауза на първи риск. При първата щета застрахователят плаща толкова колкото е щетата. Ако е по- висока от избрания лимит- плаща сумата на лимита.

  • Има и всички обичайно застраховаеми рискове.

Сравнявате и цените онлайн разбира се.

Излишно е да казваме, че и имуществената застраховка е с безплатна доставка.

Броко новини