Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Дженерали: Евтина гражданска отговорност за 2011 със зелена карта

ДА! Все още може!

Ако карате над 1600 куб. см, искате зелена карта и живеете извън София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Плевен, Враца, Силистра и Асеноврад, доброто предложение за гражданска отговорност е в Дженерали.

Предимствата:

  • Евтина гражданка за 2011г.

Може да сключите вашата застраховка сега с покритие за цялата 2011г. Максималната разлика между дата на сключване и началото на полицата е до два месеца.

Това е практика при Дженерали, не е текуща промоция.

Пример: Решавате да поръчате днес 03.11.2010, полицата може да започва от която и да е дата до 03.01.2011г. Без ограничение в покритиетоЗелената карта е безплатна. Застраховката е на една цена, със или без издаден сертификат.
  • Няма ограничения в покритието.

Имате полица- пътувате в чужбина. Както знаете сертификат зелена карта не се изисква за страните, членки на Европейското икономическо пространство.

  • Специална преференция за деца

Дженерали са единствената компания която предлага отстъпка за деца в семейството. Родителите ползват допълнителни 5% отстъпка за семейния автомобил.

Ние от BROKO не пропускаме такава преференция! За да проверите колко ще спестите от Вашата застраховка, за това, че сте родител изберете „Да” на въпроса „Имате ли деца до 14г.?” Вашият отговор е достатъчен. Застрахователят не изисква и по никакъв повод няма да изиска, каквито и да е документи, за ползвана от вас отстъпката за дете.

  • Отстъпка по каско

Въпреки, че Дженерали не са традиционен каско застраховател, обновения им продукт в сила от 18.10.2010 заслужава уважение- атрактивна цена и добре написани условия.Тарифите за определени автомобили и региони са повече от изгодни. Скоро ще публикуваме допълнителна информация за каското в Дженерали.

Сключената гражданска отговорност Ви носи 10% отстъпка за каското на същия автомобил. Нашите онлайн цени за Дженерали започват от 119лв.

Не пропускайте изгодните предложения сега! ?

Очакваме поскъпване на гражданската отговорност при всички компании след 15.11.2010.

Броко новини