Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Гражданска отговорност за 2013? От понеделник става горещо!

От понеделник откриваме традиционния сезон за много приказки, спекулации и подновяване на гражданска отговорност за 2013г. От сега ви обещаваме! Ще бъде интересно! Дръжте под око цените!?

Какво да очаквате?

Гражданската отговорност няма да поскъпне поне до началото на декември

2012 е трудна година за всички, включително и нас застрахователите. Това е причината, напук на логиката и очакванията, цените за задължителната полица да не скачат, какво очакват медиите. Виждате компаниите започната с настройките в тарифите месец по- рано от обичайното. Дженерали вече поканиха желания сегмент да подновява.

Гражданската ще се предлага с повече преференции свързани със зелената карта

Знаете, по- ниската цена за застраховката е при декларация, че МПС-то ще се управлява само на територията на страната. Високата премия е при издаден сертификат зелена карта. Причината е, че зеления картон означава и разширение на покритието за всяка страна членка на МСЗК, която не е задраскана.

До сега интересните предложения са от:

  • Булстрад- Покритие на България и ЕС на цена за България. Доплащате само за сертификат, ако ще пътувате за страните извън ЕИП, за които е задължително да се носи. И не само това. При еднократно плащане на премия за полица, сключена за България, компанията ви подарява две безплатни разширения на покритието за 15 дни в рамките на валидността на полицата (четете имате право на две безплатни зелени карти).
  • Български имоти- като при Булстрад.
  • Булинс- същото, но сертификата е само един за 15 дни.
  • Армеец- при ГО за България можете да ползвате едномесечно разширение на покритието с продукта Армеец Солидарност. Цените започват от 17лв за леки коли.

Гледайте панделката на офертата ни. Тя винаги значи, че към полицата има екстра. Каква точно- проверявате от бутон ?.

Какво ще стане след понеделник?

  • Нови цени за гражданска отговорност в ДЗИ

Когато ДЗИ пипва тарифата по гражданска отговорност- това винаги прави впечатление!

Новите цени са по- атрактивни! (ако сте собственик на МПС над 35г. обаче). По- евтино ще стане и разсроченото плащате на премията. Но това не е всичко.

  • Евтина краткосрочна зелена карта

Ако правите гражданската само за България и сте над 25г. до два път за срока на полицата можете за разширите покритието за всички страни от споразумението зелена карта за 15 или 30 дни. Ще струва малко- 15лв и 20лв.

  • Отстъпките остават

При каско и подновяване за трета поредна година. Свалят цената с до 35%, но само при гражданска със зелена карта.

Новата тарифа е в сила от понеделник. Ще я качим в петък след 17.00 да си цъкате събота и неделя на новите цени. До тогава- сравнявайте.?

Броко новини