Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Групама: Обратно онлайн с гореща оферта за гражданска отговорност

Надяваме се вече нищо да не ви липсва, защото нашата оферта за застраховка гражданска отговорност не пропуска застраховател! Друг начин да ви гарантираме най- ниската възможна цена няма.

Групама обратно онлайн в офертата ни за гражданска отговорност

Мина доста време от края на 2010г., когато френският застраховател спря продажбите си през посредници по задължителната застраховка. Забравете го! Защото ако сте на възраст между 25 и 30г. те вече са сред най- изгодните оферти за леки коли. Нещо повече, мястото остава запазено и за попорасналите автомобилисти с МПС-та до 2000 кубика.

Проверете го. Цените са онлайн.

Как се предлага гражданската отговорност при Групама?

Изненади от общите правила няма. Няма и модерните в последните седмици заигравки с териториалното покритие за Турция и/ или Македония.

Базовата цена е за задължителния териториален обхват- този за който носенето на зелена карта не е задължително. Ако все пак ви харесва зеления картон- имате го безплатно. Страната е зонирана в обичайните три рискови региона. Възрастта на собственика е от значение, шофьорските умения и записите в КАТ също. Може да се плаща разсрочено на две или четири вноски. Има разлика в цената. Ако имате възможност избягвайте плащането на части.

Разширението на покритието се доплаща. Предоставя се за всички страни- членки на споразумението зелена карта. За издаване на незадраскан сертификат застрахователят очаква да плащате еднократно или да погасите оставащите вноски по вече сключена полица с премия уговорена на части.

Имате цените. Впечатлявайте се!

Броко новини