Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Групама: Специална цена по гражданска отговорност за 1800кубика до 05.01.2016г.

Бота на търсачката няма да ни хареса въобще тия дни. По- скъпо, по- скъпо, по- скъпо само това си пишем от сутринта. Но като е факт... Ето ви и промените при Групама. В сила са от днес 21.12.2015г.

Гражданската отговорност на Групама попоскъпна. Спец цена за до 1800 кубика

До 1800 кубика големи разлики няма. Точно в горната граница е и специалното предложение на Групама. Валидно е до 05.01.2015г. Над 2000 кубика цените са по- драматично различни. Като достигат и до 18лв отгоре.

Имате си калкулатор да си смятате. Убедени сме, че въпреки разликите от днес, предложението на този застраховател няма да ви остави безразлични. Имате време и да поръчате и да получите. Не забравяте, че гражданската ви отговорност е валидна, ако се вижда като такава в регистъра на Гаранционния фонд. Няма никакво значение дали куриера ви е донесъл полицата, лепенката и картона, или това предстои.

Обещаваме ви всичко поръчано до 24часа в официален работен ден да бъде издадено. Що да ви разваляме настроението за празника от това, че не можете да дотичате до офиса в работно време. Това е хубавото на застраховките онлайн. Има ли интернет- има и полица.

А! Да не забравим! Специален жест Групама имат за Варна, Пловдив, Русе и Плевен. 1% по евтино ще е за тях. Цената е с 1% по- висока отстъпка от до сега. За тарифните категории до 2000кубика това си е ако не по- ниска, то поне същата цена.

Подновявайте на време! Тази застраховка не е само задължителна. Тя е и гаранция за вашето спокойствие на пътя.

Броко новини