Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: Евтино за юридически лица по гражданска отговорност

Факт е, че се помотваме да ви разкажем за промените на Уника по гражданска. Мушнахме тихомълком новите числа в петък. Причината е, че драстични изненади няма. Ще опишем и разликите, но преди това- новината от края на деня.

И ХДИ със заявка за топ оферта за гражданската отговорност през 2013г.

Добрата вест ще е за накрая. Другата важна промяна преди това.

Знаете, че ХДИ, Булинс, Лев Инс и Алианц са компаниите за които възрастта на собственика е без значение за цената на ГО-то. До днес.

Да имаш кола преди 25 стана скъпо по гражданска

Разликата не е отказваща (средно 13 лв. отгоре за леки коли), но не бива да се подминава. Оскъпяването за ниска възраст е малко над 5% и засяга всички категории превозни средства и при двата региона.

25г. стана вече неизбежна граница за почти всяка тарифа по гражданска отговорност. Ако младеете по лична карта- гответе повече за задължителната застраховка или… задръжте радостта за новата кола за след 25г.

Да напомним и

Кое остава същото

Защото част от колегите надценяват мярката на ХДИ срещу румънския проблем.

Полицата по гражданска отговорност можете на сключите с отстъпка за управление само на територията на страната. Цената е една за всички населени места извън София. Ако обаче искате зелена карта и живеете в някоя от областите Русе, Силистра, Добрич, Видин, Разград, Монтана или Враца, цената скача петорно.

Виновните ПТП-та през последните три години качват премията. Цената за България за провинили се е колкото тази със зелена карта на изрядни. Полица със сертификат за опасните по пътищата става с 20% повече от тази на внимателните.

Оплетохме ли ви!? Затова имаме калкулатор. Да сравнявате цените без да ви е трудно?.

И благата вест. Докато повечето компании промоцират текущо за физически лица, ХДИ търси вниманието на фирмите.

С до 15% по евтина гражданска отговорност за юридически лица

Тази граница е опция. При стандартни условия отстъпките са по- ниски- до 13% мах и важат само да 2000 кубика при леките коли. Качили сме ги. Определено правят впечатление!?

Ако пък имате повече от пет коли за подновяване, оставете ни да проверим цените специално за вас. И -15% е възможно.

Подновяването на гражданската отговорност за 2013г.

Ако числото на ХДИ е вашето, максималната дата за начало на полица поръчана днес може да бъде 25.01.2013 ако колата е на ЮЛ или собственикът е над 25г. За младите максималното отсрочване на началото е до 15.01.2013.

Броко новини